Akçaabat'ta Spor Lisesi Insaati Hizla Yükseliyor

Trabzon’un Akçaabat ilçesinin Sögütlü mahallesinde temeli yaklasik 3 ay önce atilan Spor Lisesi kompleksi insaati ve sentetik sahalarin yapimi hizla devam ediyor.

21 Mayis 2022 tarihinde temel atma töreni gerçeklestirilen Spor Lisesi’nin insaati Erdemoglu Holding tarafindan yapilirken, sentetik sahalarin yapimi ise Trabzon Valiligince gerçeklestiriliyor. Insa edilen sentetik spor sahalarinda amatör spor kulüpleri hem idmanlarini hem de müsabakalarini gerçeklestirebilecek. Spor Lisesi’nde yüzme, su sporlari, futbol, atletizm, güres gibi branslar için idman alanlari, okul binasi, çok amaçli salon, pansiyon yer alacak.

Insaati devam eden Spor Lisesi ve Sentetik Sahalar için konusan Akçaabat Belediye Baskani Osman Nuri Ekim, “Sögütlü Mahallemiz sahil kisminda Sebat Spor Tesislerinin hemen yan tarafinda Akçaabatimiza ve Trabzon’umuza önemli katki saglayacak; 4 katli 16 derslikli lise, 2 katli çok amaçli spor salonu ve 5 katli 144 kisilik ögrenci pansiyonu binasindan olusan Akçaabat Spor Lisesi Komplesi insa ediliyor. Bu kompleksin ön kismina ise mevcuttaki sahalar tekrardan yapilarak amatör spor kulüplerimizin hizmetine sunulacak. Spor Lisesi ile ilgili insaatin hizla yükseliyor olmasi bizler için gurur verici bir duygu. Gençlerin yarinlara çok daha güçlü ve donanimli hazirlanmalari için hiçbir fedakarliktan kaçinmiyoruz. Hedefimiz gençlerimizin topluma saglikli bireyler olarak kazandirilarak topluma katki saglamalaridir” dedi.

Kaynak: İHA