19 Mayis Stadyumu'nda Çalismalar Tüm Hiziyla Sürüyor

Spor Toto 1. Lig takimlarindan Manisa FK Baskani Mevlüt Aktan, Baskan Vekili Engin Anli, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Arslan ve Futbol Direktörü Levent Devrim, bakim-onarim çalismalari devam eden 19 Mayis Stadyumu’nda incelemelerde bulundu.

Baskan Vekili Engin Anli, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Arslan ve Futbol Direktörü Levent Devrim ve A Takim Idari Direktörü Engin Yumurtaci, Manisa Gençlik ve Spor Il Müdürü Yunus Öztürk’ü makaminda ziyaret etti. Ziyarette Manisa Il Emniyet Müdürlügü Spor Güvenligi Sube Müdürü Adnan Adiyaman, Spor Güvenligi Sube Müdürlügü personeli Fevzi Saylak, Gençlik ve Spor Il Müdürlügü Sube Müdürü Mustafa Buldu da yer aldi. Ziyarette Baskan Mevlüt Aktan, Il Müdürü Öztürk’e çiçek vererek üzerinde isminin yer aldigi Manisa FK formasi ve kulübün yer aldigi hediye paketi takdim etti.

“Kisa sürede çok yol kat edildigini düsünüyoruz”

Baskan Vekili Engin Anli, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Arslan ve Futbol Direktörü Levent Devrim, bakim-onarim çalismalari devam eden 19 Mayis Stadyumu’nda incelemelerde bulunarak yüklenici firma yetkililerden bilgi aldi. Manisa 19 Mayis Stadyumu’ndaki çalismalari yakindan takip ettiklerini belirten Baskan Mevlüt Aktan, “Gençlik ve Spor Bakanligi tarafindan 19 Mayis Stadi’nin bakim-onarim çalismalari tüm hiziyla devam ediyor. Stadin bir an önce içerisinde faaliyete geçmesi için Gençlik ve Spor Il Müdürümüz Yunus Öztürk ve yüklenici firmadaki arkadaslarimiz ellerinden geleni yapiyor. Kisa sürede çok yol kat edildigini düsünüyoruz. Bu anlamda Gençlik ve Spor Bakanimiz Sayin Mehmet Muharrem Kasapoglu’na destekleri için çok tesekkür ediyoruz. Insallah stat en kisa sürede tamamlanarak maçlarimiza ev sahipligi yapacak. Simdiden emegi geçen herkese tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA