Joshua King Açiklamasi 'Bugün Oyunumuzu Kabul Ettirdik'

Kasimpasa’yi 6-0 maglup eden Fenerbahçe’de Joshua King maçin ardindan konustu. Ilk golünü attigi için ve takiminin galip geldigi için çok mutlu oldugunu söyleyen King, “Bugün rakibe oyunumuzu kabul ettirdik” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasinda Kasimpasa’yi deplasmanda 6-0 maglup eden Fenerbahçe’de Joshua King, karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda sorulari yanitladi. Fenerbahçe formasiyla ilk golünü atan King, “Iyi bir performans ortaya koydugumuzu söyleyebilirim. Kirmizi kartin ardindan baskiyi sürdürdük ve oyunu rakibe kabul ettirdik. Tek bir hayal kirikligim var; ben, Emre ve Valencia bugün her birimiz 3’er gol atabilirdik. Birçok pozisyon oldu ama degerlendiremedik. Ilk golümden ve ilk galibiyetimizden dolayi mutluyum” dedi.



“Rekabete inanan birisiyim”

Gol hedefi konusunda sorulan soruyu yanitlayan Joshua King, “Açikçasi maç maç devam ediyorum. Elbette kendime göre gol hedefim var ama bunu söylemek istemiyorum. Her forvet oyuncusu gol atip katki saglamak ister. Rekabetin çok önemli oldugunu düsünüyorum çünkü sezon içinde sakatliklar da olacak. Rekabeti çok degerli buluyorum, genis kadroya inanan birisiyim. Sezon içinde herkese ihtiyaç olacak. Rekabetin takim için pozitif oldugunu düsünüyorum. Sezon içinde derinlikli bir kadroya sahip olmak çok önemli. Geçen hafta Ümraniyespor maçinda bir hayal kirikligi yasamistik. Bugün için çok mutluyum ve simdi persembe günkü maça odaklanacagiz” diyerek sözlerini tamamladi.

Kaynak: İHA