Emre Mor Açiklamasi 'Maça Iyi Basladik Ve Iyi Bitirdik'

Kasimpasa’yi 6-0 maglup eden Fenerbahçe’de Emre Mor maçin ardindan konustu. Maça iyi basladiklarini ve iyi bir sonuç aldiklarini söyleyen genç oyuncu, kariyerindeki yükselisle ilgili olarak da “Kulüp bana inaniyor ve ben de en iyisini yapmaya çalisiyorum” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasinda Kasimpasa’yi deplasmanda 6-0 maglup eden Fenerbahçe’de Emre Mor, karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda sorulari yanitladi. Maça iyi basladiklarini söyleyen genç oyuncu, “Kirmizi karttan sonra oyun daha da kolaylasti. Ritmi düsürmedik ve baskiyi artirdik. Ikinci yarida rakibi yorduk ve 3 gol daha bulduk. Performanstan mutluyum. Gelistirmemiz gereken noktalar vardi ve bugün gelistirdigimizi düsünüyorum. Saha içinde gösterdigimiz performans iyiydi ve bu sekilde devam etmemiz gerekiyor” dedi.

Kendisinin sezonu iyi basladigini ifade eden Emre Mor, “Iyi bir baslangiç yaptigimi söyleyebilirim. Bunu kendimden bekliyordum çünkü kendime inanan bir oyuncuyum. Hocam bana güvenirse, elimden geleni sahada göstermek istiyorum. Takim da bana olumlu anlamda yardimci oluyor ve isler daha kolay oluyor. Bugün Valencia’nin yaptigi asist, yüksek seviye bir asistti. Umarim hem bireysel hem de takim olarak iyi performansi devam ettiririz. Ben ilerleyen günlerin daha da iyi olacagini düsünüyorum” açiklamasini yapti.

“Mental anlamda degistim”

Kariyerinde yasadigi yükselis hakkinda da konusan Emre, “Gelistigimi ve dogal olarak da yas aldigimi söyleyebilirim zaman içinde. Geçmisle ilgili çok konusmak istemiyorum. Mental anlamda olgunlastigimi söyleyebilirim. Yapmam ve yapmamam gerekenleri artik çok daha iyi anlayarak hareket ettigimi düsünüyorum. Su anda yüzde 100 futbola odakli olarak hareket ediyorum. Bana inanan insanlar var, kulüp bana inaniyor. Bana göre asil fark bu. Bana inanilirsa, ben de elimden gelenin en iyisini yaparim. Karagümrük’te yaptigim gibi, burada yaptigim ve yapmak istedigim gibi. Hocam bana güvenirse, ben de elimden gelenin en iyisini yaparim. Mental anlamda olgunlastigim için böyle bir fark söz konusu” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA