Valerien Ismael Açiklamasi 'Kendi Kendimizi Cezalandirdigimiz Bir Maç Oldu'

Besiktas Teknik Direktörü Valerien Ismael, Alanyaspor maçinin ardindan, “Maçin dengesi bizdeydi. Daha sonra disiplin problemi yasadik. Kendi kendimizi ettik diyebilirim. Kendi kalemize attigimiz gol ve penalti sonucu belirledi. Kendi kendimizi cezalandirdigimiz bir maç oldu” dedi.

Besiktas Teknik Direktörü Valerien Ismael, 3-3 beraber biten Alanyaspor maçi sonrasina açiklamalarda bulundu. Ismael, “Çok üzgünüz. Oyuna çok iyi basladik. Güzel de goller attik. Maçin dengesi bizdeydi. Daha sonra disiplin problemi yasadik. Kendi kendimizi ettik diyebilirim. Kendi kalemize attigimiz gol ve penalti sonucu belirledi. Kendi kendimizi cezalandirdigimiz bir maç oldu. Ilk yarinin sonuna dogru rakip merkezden geldigi sirada rakibi kenarlara yöneldik. Önce merkezi kapatip ortalari engellememiz gerekiyordu. Ikinci yarida oyuna aldigimiz oyuncularimiz kosu özelligi olan oyunculardi. Arkaya atilacak toplarda etkili olmalarini istedik" diye konustu.



"Oyuncularimiza hedeflerine odaklandi"

Takimda ailenin her zaman önce geldigini belirten Fransiz teknik adam, “Tüm oyuncularimizi bu konuda destekliyoruz. Takima kalite katacak futbolcular arastiriyoruz. Kirmizi karti telafi edecek alanlara destek saglamak istiyoruz. Oyuncularimiz hedeflerine odaklandi. Biz de bir sonraki maça odaklaniyoruz. Buradan üzüntü ile ayriliyoruz. Haftaya evimizde bu üzüntüyü unutmak istiyoruz” sözlerine yer verdi.

Kaynak: İHA