Kartepe'de Kupalar Sahiplerini Buldu

Kartepe Belediyesi ve Kartepe Kulüpler Birligi tarafindan düzenlenen Kartepe Kupasi’nda 50 yas kategorisinde Suadiyespor, 40-49 kategorisinde Köseköyspor sampiyon oldu.

Kartepe Belediyesi ve Kartepe Kulüpler Birligi tarafindan "En Büyük Sampiyonluk Centilmenlik" sloganiyla düzenlenen Kartepe Kupasi’nda sampiyonlar belli oldu. Derbent Stadi’nda 50 yas kategorisinde Suadiyespor ile Köseköyspor karsi karsiya geldi. Çok çekismeli ve mücadele ile geçen karsilasmayi Suadiyespor Güngör Semer ve Yüksel Aytun’un golleri ile kazanirken, Köseköyspor’un tek golü Faruk Sarman’dan geldi. Suadiyespor - Köseköy karsilasmasi 2-1 bitti. 40-49 kategorisinde Arslanbeyspor ile Köseköyspor karsi karsiya geldi. Yüksek tempo ve mücadele ile geçen karsilasmayi Köseköyspor Zafer Akbas, Ismail Yilmaz ve Zafer Durmaz’in iki golüyle 4-0 karsilasmadan gelip ayrildi.

"Siz sadece Kartepe’ye degil sehre örnek oldunuz"

Karsilasma sonrasinda düzenlenen ödül töreninde konusan Kartepe Kulüpler Birligi Baskani Mevlüt Agra, emeklerinden ve desteklerinden dolayi Kartepe Belediye Baskani Mustafa Kocaman’a tesekkür etti. Törende söz alan Baskan Kocaman, "Buraya katilan herkese çok tesekkür ediyorum. Siz sadece Kartepe’ye degil sehre örnek oldunuz. Gençlerimize örnek oldunuz. Sporun ne kadar güzel oldugunu herkese gösterdiniz. Sikinti yasanmadan turnuva sona erdi. Hepinizi gönülden tebrik ediyorum. Kartepe’de yapilan en güzel birlikteliklerden biri budur" dedi.

Kaynak: İHA