Bayram Bektas Açiklamasi 'Eyüpspor'u En Iyi Sekilde Analiz Ediyoruz'

Samsunspor Teknik Direktörü Bayram Bektas, "Ilk engeli astik. Bu hafta mücadele edecegimiz Eyüpspor’u en iyi sekilde analiz ediyoruz. Insallah o maçi da geçip böyle her hafta yolumuza devam ederiz" dedi.

Bayram Bektas ve Futbol Gelisim Direktörü Batu Kaplan, basin mensuplariyla bir araya geldi. Ilk olarak Altay maçini degerlendiren Teknik Direktör Bayram Bektas, “Güzel bir hafta geçirdik. Insallah devami gelir. Altay deplasmani tahmin edildiginden zor bir deplasmandi. Çünkü sadece savunma kurgusu ile oynamaya çalisan bir rakip. Dolayisiyla böyle rakipleri geçmek çok zor oluyor. Allah’a sükür hem takim halinde hem de bireysel yetenege dayali savunma hattini geçebildik. Pozisyona girdik. Önemli olan gol yemeden böyle maçlari bitirmektir. 2-0 bizim için iyi bir skordur. Ilk engeli astik. Bu hafta Eyüpspor var. Eyüpspor’un hem camia olarak hem de analiz verileri bize geliyor. En iyi sekilde onlari analiz ediyoruz. Antrenmanlarimizi sekillendirip, en iyi sekilde de Eyüpspor maçina da hazirlanacagiz. Insallah o maçi da geçip böyle her hafta yolumuza devam ederiz. Takim her geçen gün birbirine daha da çok alisiyor. Inanilmaz bir dostluk ve cosku var. Bunu saha içerisinde golü atinca da görüyorsunuz. Bizi bu çok mutlu ediyor. Aile ve birliktelik oldu. Futbolcularin birbiri ile uyumu çok güzel. Insallah her hafta böyle olur skora da yansir. Biz de taraftarimizi, camiamizi mutlu ederiz” diye konustu.



Sahada Samsunspor’a yakisir mücadeleyi verdikten sonra herkesle mücadele edebileceklerini belirten Bayram Bektas, “Biz rakibimizi taniyoruz. Çogu benim eski ögrencim. Yani gelenler Süper Lig’den bilindik oyuncular. Burada önemli olan oyun kurgusu nedir, nasil oynayacak? Tüm veriler geliyor. Yaptigi hücumlar varyasyonlari nedir? Bunlari da biz analiz ediyoruz. Biz sahada Samsunspor’a bu kadroya yakisan mücadeleyi verdikten sonra herkesle mücadele ederiz, her maçi da kazaniriz. Mücadele etmezsen, rakip senden daha fazla kosarsa, kazanma sansin azaliyor. Her parametreyi hesap etmek lazim. Her geçen gün oyunumuzu daha da gelistirecegiz. Oyuncularimizda birbirlerini daha iyi taniyacak. Kendi bireysel potansiyelini, neler yapabilecegini bilecek. Ezbere oynayacak. Büyük takimlar 10 senedir ayni isimlerle oynayinca herkes birbirini biliyor. Bizim takimda daha yeni yeni taniyor. Bizde üstüne koyarak, insallah camiayi mutlu edecegiz” seklinde konustu.



Ardindan konusan Futbol Gelisim Direktörü Batu Kaplan, "Gidecek oyuncularin hepsi suanda kendilerine zaten takim bakiyorlar. Günün sonunda gideceklerini tahmin ediyoruz. Çünkü bir sene futbol oynamamak onlar için zor olur. Bateu’yu gönderdik. Tomane, Çinari, Diomande ve Bah var. Bir ay içerisinde bu arkadaslar takim bulacaklardir. Oyunculari alirken kadro mühendisligi yapiyoruz. Orta sahada alternatifimiz var. Stopere düsünmüyoruz. Olur da çok iyi bir firsat transferimiz olursa 6 ve 8 numaraya transfer yapabiliriz. Onun disinda transfer düsünmüyoruz" açiklamasinda bulundu.

Kaynak: İHA