Alanyaspor, Arsenal'dan Runarsson'u Kiraladi

Alanyaspor, Arsenal’dan Izlandali kaleci Runar Alex Runarsson’u 1 yilligina kiraladi.

Transfer çalismalarina devam eden Alanyaspor, Izlanda Milli Takiminda da görev alan 27 yasindaki Runar Alex Runarsson’u renklerine bagladi. Cengiz Aydogan Tesisleri’nde gerçeklesen imza töreninde Arsenal formasi giyen Runarsson’u 1 yilligina kiralandigi açiklandi. 27 yasindaki kalecinin Alanyaspor’a çok sey katacagini belirten Alanyaspor Baskani Hasan Çavusoglu, “Arsenal takimindan 1 yillik kiralik olarak Alex ile anlastik. Kendisi ayni zamanda Izlanda Milli takiminin da kalecisi. Alanyaspor’a çok sey katacagina inandigimiz bir kaleci. Transfer görüsmeleri bayadir sürüyordu. Nihayet sonlandirdik. Takimimizda iyi isler yapacagina inaniyoruz” dedi.



“Alanyaspor için elimden geleni yapacagim”

Alanyaspor’da olmaktan mutluluk duydugunu belirten Runar Alex Runarsson, içeriye girdigi andan itibaren sicak bir karsilama oldugunu söyledi.

Takim arkadaslariyla tanismak için sabirsizlandigini dile getiren Runarsson, “Takim arkadaslarim ile tanismak için sabirsizlaniyorum. Umarim Alanyaspor için faydali bir sezon geçiririm. Avrupa’da herkesin bildigi üzere Türkiye Süper Ligi çok güzel bir lig. Çok heyecanli ve fantastik bir lig. Türkiye Milli takimi da öyle. Bir kaç kez karsilastik. Bugünden itibaren Alanyaspor için elimden geleni yapacagim. Taraftarlarimiza çok net bir mesajim var. Sadece bizi desteklesinler bizler onlar için sahada elimizden gelenin en iyisini yapip Alanyaspor için faydali sonuçlar almaya çalisacagiz” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA