Montella Açiklamasi 'Kazandigimiz Için Mutluyum'

Adana Demirspor’un Teknik Direktörü Vincenzo Montella, 3-0 galip geldikleri DG Sivasspor maçinin ardindan, “Burada gelistirmemiz gereken bir unsur var oda kalenin önündeki bitiriciligimiz. Bunun üzerinde çalisacagiz. Kendi evimizde ilk maçimiz ve taraftarimizin önünde kazandigimiz için mutluyum” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 2.haftasinda evinde DG Sivasspor’u agirlayan mavi-lacivertli ekip müsabakadan 3-0 galip ayrildi. Maç sonu basin toplantisinda konusan Adana Demirspor’un Teknik Direktörü Vincenzo Montella, “Mutluyum böyle bir performans gösterdigimiz için. Gösterdigimiz durusta çok önemliydi. Özellikle gösterdigimiz oyun kalitesi de çok önemliydi. Burada gelistirmemiz gereken bir unsur var oda kalenin önündeki bitiriciligimiz. Bunun üzerinde çalisacagiz. Kendi evimizde ilk maçimiz ve taraftarimizin önünde kazandigimiz için mutluyum” ifadelerini kullandi.

Balotelli’nin son durumu hakkinda da konusan Montella, “Balotelli’nin durumuyla alakali çok fazla bir sey diyemem. Ben her zaman transfer sezonunda futbolcularin disari degil de içeriye olmasi yönünde görüs bildiririm. Bu kulüp ve oyuncu arasinda olan bir durum” dedi.

Fenerbahçe maçi hakkinda da görüslerini bildiren Montella, “2 galibiyetten geliyoruz ve ayaklarimiz yere basarak maça çikacagiz. Orada da performansimizi gösterecegiz, büyük bir takima karsi oynayacagiz” diye konustu.

Kaynak: İHA