Metin Diyadin Açiklamasi 'Gösterdikleri Mücadeleden Dolayi Tüm Oyuncularima Tesekkür Ediyorum'

Gençlerbirligi Teknik Direktörü Metin Diyadin, Altinordu maçinin ardindan, “3 gol bulup 3 gol yemis olmamiz çok dogru bir durum olmadi. Bireysel hatalar oldu. Kaçirdigimiz bir penalti var. Ikinci yari tüm maçi oyunu tamamen rakip sahada oynadik” dedi.

TFF 1. Lig’in ilk haftasinda Gençlerbirligi, Altinordu ile 3-3 berabere kaldi. Maçin ardindan degerlendirmelerde bulunan Metin Diyadin, sunlari dedi:

“Oyuna istedigimiz gibi baslayamadik ama daha sonrasinda özellikle ikinci yari iki takim adina denk bir oyun oldu. Basit goller yedigimizi düsünüyorum. 3 gol bulup 3 gol yemis olmamiz çok dogru bir durum olmadi. Bireysel hatalar oldu. Kaçirdigimiz bir penalti var. Ikinci yari oyunu tamamen rakip sahada oynadik. Net kaçirdigimiz pozisyonlar da var. Maçin özellikle ikinci yarisinin lehimize bitmesi gerekiyordu. Maalesef olmadi. Bu sartlar altinda evimizde galip gelmek istiyorduk. Sartlar zor olsa da oyun olarak hak ettik. Bütün oyuncularimi tebrik ediyorum. Kendilerine ve giydikleri formaya uygun oynadilar. Kulüp adina böyle zor bir dönemeçte, arzulari, istekleri ve gösterdikleri mücadeleden dolayi tüm oyuncularima tesekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte kulübümüzün içerisinde bulundugu transfer yasaginin kaldirilmasi Gençlerbirligi için hayati ve tarihi bir dönemeçtir. Bunu böyle bilinmesini istiyorum. Diger türlü bizim için çok zorlu geçebilir. Oyuncularimiza verdikleri mücadeleye katki verecek biraz daha güç saglayacak oyuncu transferleri yapmak zorundayiz. Baskanimiz ve yönetimimiz de bunun farkinda. Yogun bir çaba içerisindeler. Insallah bunu basarirlar. Gençlerbirligi, 100 yillik bir kulüp ve kendi ayaklari üzerinde yillarca durmus bir kulüptür. Tüm camianin kenetlenip özellikle bu transfer yasagini açmamiz gerekiyor. Oyuncularimiza güç verecek, sahadaki mücadeleye destek verecek birkaç oyuncu katmamiz gerekiyor. Aksi taktirde sikintili bir yil olur.”

Kaynak: İHA