Ibrahim Üzülmez Açiklamasi 'Uyum Sorunumuz Net Olarak Ortaya Çikti'

Eyüpspor Teknik Direktörü Ibrahim Üzülmez, 1-0 kazandiklari Denizlispor maçi için istediklerini sahaya yansitamadiklarini aktararak, “Eksiklerimiz var. Uyum sorunumuz net olarak ortaya çikti” dedi.

Spor Toto 1. Lig’in ilk haftasinda Eyüpspor, sahasinda A. Denizlispor’u 1-0 yenerek sezona 3 puanla basladi.

Maçin ardindan basin toplantisinda degerlendirmelerde bulunan Eyüpspor Teknik Direktörü Ibrahim Üzülmez, “Zor bir maçti. Geçen seneden oynama aliskanligi olan bir takima karsi oynadik. Coskulu oynamaya çalisan bir Denizlispor vardi sahada. Iyi mücadele ettiler. Oyunun ilk 45 dakikasinda daha hareketli olmamiz gerekiyordu, antrenmanlardaki planlarimizi net olarak ortaya koyamadik. Ikinci yari Ahmed Ildiz ve Erdem’in katilimi ile biraz daha ofansif anlamda top kazanmaya çalistik. Biraz daha agresif olmaya çalistik, Ezeh’in attigi golle de galip gelmeyi bildik. Zor olacak, baslangiçlar çok kolay degildir. Mesut Bakkal’la beraber geçen sene özellikle 2. yarida çok dogru isler yapan bir Denizlispor takimina karsi oynadik. Eksiklerimiz var. Uyum sorunumuz net olarak ortaya çikti. Kaliteli bir takimiz. Saha içinde en önemli arzumuz rakip kadar iyi mücadele etmeliyiz ki farkimiz ortaya çiksin. Önümüzdeki haftalarda bunu daha da arttirarak devam etmemiz gerekiyor” ifadelerini kullandi.

“Hedef takim olduk”

Eyüpspor taraftarindan çok destek gördügünü ifade eden Üzülmez, bu sezon takimin taraftarlara daha fazla ihtiyaci olacagini ifade ederek, “Geçen senenin özellikle 4 haftalik periyotta çok destek verdiler. Bugün de çok destek verdiler. Onlar da bize renk katiyorlar. 12. adam görevini fazlasiyla yapiyorlar. Bu sene onlara çok daha fazla ihtiyacimiz var. Hedef takim olduk. Tesekkür ediyorum bundan sonraki haftalarda da ayni coskuyu bekliyorum” seklinde konustu.

Kaynak: İHA