Dursun Özbek Açiklamasi 'Hakem Bazi Kararlarinda Adil Degildi'

Galatasaray Baskani Dursun Özbek, Giresunspor ile oynanan müsabakanin hakemi Kadir Saglam’in bazi kararlarinda adil olmadigini ifade etti. Özbek ayrica, Victor Nelsson ile ilgili Sevilla’nin teklifinin istedikleri rakamlara ulasmadigini söyledi.

Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasinda Galatasaray evinde Giresunspor’a 1-0 maglup oldu. Müsabakanin ardindan basin mensuplarina açiklamalarda bulunan Galatasaray Baskani Dursun Özbek, istenmeyen bir maglubiyet aldiklarini ifade ederek, “Giresunspor’u tebrik ediyorum. Oyunun hakimi genelde bizdik ama istedigimiz pozisyonlari bulamadik, bir top direkten döndü. Sezon basinda olabilecek seyler. Sezon uzun bir maraton. Buradan çikaracagimiz dersler de var. Dolayisiyla bundan sonraki maçimiz için hazirlanacagiz. Sezonun geri kalan kisminda da oyunumuzu daha da güzellestirmek için eksik kalan yerlerimiz varsa bunlar bir gösterge. Onlari tamamlamak üzere transfer sezonuna devam ediyoruz. Önümüzdeki haftadaki maça konsantreyiz. Taraftarlar çok güzeldi. Bizi destekliyor ve buna devam edecekler. Onlardan ricam bu. Sezonun daha basi. Önümüzde çok uzun bir yol var. Bu yolda özellikle Cumhuriyetin 100. yilinda basariyi yakalamak için hem teknik ekip hem taraftar ve hem yönetim elinden gelen her seyi yapacak. Daha güzel maçlar seyrettirmeyi düsünüyoruz. Bireysel bir hatadan gol yedik. Bundan sonraki dönemde daha dikkatli olmamiz gerek. Bu taraftarin hak ettigi oyunu oynamak lazim. Onlari mutlu etmemiz gerek. Önümüzdeki haftaya konsantreyiz” dedi.



“Hakem bazi kararlarinda adil degildi”

Müsabakanin hakemi Kadir Saglam’in yönetimi ile ilgili soruya cevap veren Dursun Özbek, “Hakemlerle ilgili sezon basinda yorum yapmak yanlis. Sahada herkesin gördügü, bazi kararlarinda adil degildi. Ama sezon uzun. Sezonun basinda böyle bir yorum yapmak pek uygun degil. Daha iyi olacagiz taraftarlarimiza sözüm bu” ifadelerini kullandi.

“Nelsson için Sevilla’nin teklifi istedigimiz gibi degil”

Victor Nelsson’un transfer konusuna deginen Özbek, “Nelsson ile ilgili Sevilla’nin teklifi var masada. Istedigimiz rakam degil. Dolayisiyla istedigimiz rakam gelmedigi sürece satmayi düsünmüyoruz. Önemli bir oyuncumuz, bekleyecegiz. Takimin önemli bir oyuncusunu istedigimiz rakam gelmezse satmayi düsünmüyoruz” diye konustu.



“Transfer konulari kulübe zarar veriyor”

Galatasaray ile adi anilan Italyan forvet Belotti’nin transferi ile ilgili soruyla ilgili açiklamalarda bulunan Dursun Özbek, “Transferle ilgili yorum yapma durumunda degilim. Yapilan yorumlar kulübe zarar veriyor. Ben bugünkü oyunla ilgili düsünceleri söyledim. Alinan netice kabul edilebilir degil. Buradan çikaracagimiz dersler var” seklinde konustu.



“Abdülkerim ile ilgili Galatasaray’in beklentisi yüksek”

Galatasarayli futbolcu Abdülkerim Bardakci’nin yenilen golde hatasiyla ilgili soruyu cevaplayan Özbek, sunlari söyledi: “Abdülkerim önemli bir oyuncumuz, Galatasaray’in beklentisi yüksek. Oyun içinde bu tip hatalar olabilir. Bundan sonra daha dikkatli olmamiz gerek. Onun için bence önümüzdeki haftaya konsantreyiz. Ligin daha ikinci maçi. Bundan sonraki haftalarda daha basarili olacagiz.”

Kaynak: İHA