Arif Ufuk Kahraman Açiklamasi 'Duran Toplardan 2 Gol Yememiz Takimin Konsantrasyonunu Dagitti'

Altinordu Teknik Direktörü Arif Ufuk Kahraman, Gençlerbirligi maçinin ardindan, “Duran toplardan 2 gol yememiz takimin konsantrasyonunu dagitti. Ikinci yari biraz daha ikinci bölge ve birinci bölgede geçis oyununa dönmeye çalistik” dedi.

TFF 1. Lig’in ilk haftasinda Altinordu, deplasmanda Gençlerbirligi ile 3-3 berabere kaldi. Maçin ardindan degerlendirmelerde bulunan Arif Ufuk Kahraman sunlari dedi:

”Futbolseverlere keyifli bir futbol izlettirdigimizi düsünüyorum. Aslinda planlanmis 3 gol kazandik bunun yani sira bir taç ve bir kornerden iki tane duran toptan, konsantrenin dagildigi anda 2 gol yedik. Bir de penaltidan gol yedik. Gençlerbirligi’ni iyi taniyoruz. Geçis oyununu oynayan iyi bir takim. Biz de çalismalarimizi hem kampta hem de son haftada bu yönde yaptik. Gençlerbirligi takimini çok iyi analiz ettigimi düsünüyorum. Duran toplardan 2 gol yememiz takimin konsantrasyonunu dagitti.

Ikinci yari biraz daha ikinci bölge ve birinci bölgede geçis oyununa dönmeye çalistik. Pozisyonlar da bulduk. Gol atabilirdik. 3-3 bitti ligin ilk maçlari her zaman zordur. Bundan sonraki dönemlerde Gençlerbirligi takimina basarilar diliyorum.”

Kaynak: İHA