Solhan Spor Ünsal Ismail Kirici Ile Anlasti

Yeni sezon hazirliklarina baslayan Bingöl’ün voleybol temsilcisi Solhan Spor, deneyimli antrenör Ünsal Ismail Kirici ile anlastigini duyurdu.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Alpaslan Endüstri 1. Ligi B Grubu takimlarindan Solhan Spor, 2022-2023 sezonu çalismalarina start verdi. Yeni sezona yeni yönetim ile giren Solhan Spor, transferlerini duyurmaya basladi.

Hoca transferi ile çalismalarina baslayan Bingöl temsilcisi, deneyimli antrenör Ünsal Ismail Kirici ile anlastigini duyurdu. Solhan Spor Kulüp Baskani Esat Ilhan yaptigi açiklamada; yeni sezon çalismalarina basantrenör ile basladiklarini belirtti.

Ilhan, "Temmuz ayinda yapilan kongrede yeni yönetimimiz ile takimi devraldik. Yaptigimiz istisareler ile takimimizin kadrosunu kurmaya basladik. Bu süreçte basantrenörlük için hoca arayisindaydik. Yaptigimiz görüsmeler sonucunda yeni sezonda takimimizi deneyimli çalistirici Ünsal Ismail Kirici’ya emanet ettik. Rakiplerimize göre biraz geç kalmis olsak da bu süreci hizlandirarak sezon öncesi kampina tam kadro ile katilmayi hedefliyoruz. Hocamizin inisiyatifi ile sporcu görüsmelerimiz sürüyor. Bundan sonraki süreci Ünsal hocamiz ile degerlendirip yerinde transferler ile güzel bir ekip olusturma gayretinde olacagiz. Sezonun hocamiz ve kulübümüz için hayirli olmasini diliyorum" dedi.

Kaynak: İHA