Serkan Özbalta Açiklamasi 'Ligde Iyi Seyler Yapiyor, Organize Oyunlar Oynuyoruz'

Atakas Hatayspor Teknik Direktörü Serkan Özbalta, kendine özgüveni ciddi manada yüksek, oturmus bir kadronun üzerine güçlü takviyeler yapmis bir takima karsi oynayacaklarinin bilincinde olduklarini belirterek, ligde iyi seyler yaparak, organize oyunlar oynadiklarini söyledi.

Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasinda Trabzonspor ile Hatayspor karsilasti. Bordo-mavililer müsabakadan 1-0 galip ayrilarak ligde 2’de 2 yapti. Maçin ardindan degerlendirmelerde bulunan Hatayspor Teknik Direktörü Serkan Özbalta, ligin son sampiyonu olan Trabzonspor’a karsi oynadiklarinin bilinciyle oyun plani hazirladiklarini belirterek, "Kendine özgüveni ciddi manada yüksek, oturmus bir kadronun üzerine güçlü takviyeler yapmis bir takima karsi oynayacagimizin bilincindeydik. Hatayspor olarak 2 seneden beri ciddi bir basari gösteriyoruz. Ligde iyi seyler yapiyor organize oyunlar oynuyoruz. Buraya gelirken de Trabzonspor’un bize bazi oyunculariyla savunma blogumuzda sikintilar yasatacagini biliyorduk. Bence Trabzonspor’un ilk 30 dakika ekstra bir oyunu olmadi. Oyuncularin akli sali günü oynayacaklari maçta da olabilir. Maçin sonuna kadar iyi bir oyun oynadik. Bazen ceza sahasina girdiginizde kaleye sut atmazsiniz ama daha tehlikeli pozisyonlar üretebilirsiniz. Bizim bugün buna yakin 5 tane pozisyonlarimiz vardi. Son vurus veya tercih karar vermeyi yapabilseydik buradan galip bir sekilde dönebilirdik. Bunun farkindayiz” diye konustu.



"Yedigimiz 1 gol var"

Bugün 3 veya 1 puan alabileceklerini vurgulayan Özbalta, "Yedigimiz 1 gol var. hakemler kesinlikle konusulmamali ama ben 4’üncü hakeme bilmedigim için sunu sordum. Oyuncumuz Vranjes oyun durdugunda disarida sakatlik varken 2 tane oyuncumuzu oyuna alacaktik ama oyun durdurulmadi. O pozisyonun sonunda gol geldi. Bu bir mazeret degil kesinlikle ama sadece bunun meraki içindeyim. Normalde 2 tane oyuncumuzun oyun durmusken girmesi lazimdi. Durumu izleyip kendi içimizde paylasacagiz. Onun disinda memnunum. Tertemiz bir müsabaka oldu. Trabzonspor’u tebrik ediyorum. Kopenhag maçi öncesinde moral buldular. Insallah ülkemiz adina da bu turu geçip Sampiyonlar Ligi’ne katilirlar" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA