Sefer Yilmaz Açiklamasi 'Sonuç Kötü Ama Biz Oyundan Ve Mücadeleden Memnunuz'

Altay Teknik Sorumlusu Sefer Yilmaz, skorun kötü oldugunu ama ilk maç için ortaya koyduklari performanstan memnun olduklarini söyledi.

Spor Toto 1. Lig’in açilis maçinda Altay, konuk ettigi Samsunspor’a 2-0 maglup oldu. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda Altay Teknik Sorumlusu Sefer Yilmaz, maçi degerlendirdi.

Sefer Yilmaz, “Maça tedirgin basladik, Samsunspor daha etkili basladi.

Ancak bunu çabuk üzerimizden attik ve dengeyi sagladik. Golü yedigimiz dakikaya kadar üstünlügü de ele almistik. Biraz sanssizlik, biraz pozisyon hatasinda gol oldu. Ikinci yari biraz daha iyi basladik oyuna. Devre arasinda hocamizin yaptigi degisikliklerle daha konsantreydik. Özellikle duran toplarda birçok pozisyona girdik, karamboller olusturduk. Maçin artik son bölümünde riske girerek dörtlü defansa döndük ve bir forvet daha aldik oyuna. Biraz etkili olduk ama geride risk almistik. Kontrataktan ikinci golü yedik. Ilk maç için sonuç kötü ama biz oyundan ve mücadeleden memnunuz. Teknik ve taktik olarak yüreklerini sahaya yansittilar. Önümüzdeki haftalar için oldukça iyi sinyaller verdiler. Insallah yakin zamanda yeni gelen 2 arkadasimizla beraber istedigimiz yere gelecegiz” dedi.

Kaynak: İHA