Glory Akumbu Ogbonna, Gaziantep ALG Spor'da

Gaziantep ALG Spor, Nijeryali sol bek Glory Akumbu Ogbonna’yi kadrosuna katti.

Transfer çalismalarinda araliksiz devam eden ve her gün flas isimlere imza attiran Gaziantep ALG Spor, bu kez de Nijeryali sol bek Glory Akumbu Ogbonna’yi kadrosuna katti. Son olarak Isveç Ume IK Kadin Futbol Takimi’nda forma giyen Nijeryali milli oyuncu Glory Ogbonna, sehre gelerek Gaziantep ALG Spor ile 1 yillik sözlesme imzaladi. ALG Spor Kulüp Baskani Ali Gözcü, çok önemli takviye yaptiklarini belirterek, transfer çalismalarinin tam gaz devam ettigini söyledi.

23 yasindaki sol bek ise ALG Spor’un son zamanlarda yükseliste bir kulüp oldugunu ve buraya basarili olmak için geldigini ifade etti.



"Nijerya milli takiminin gözdesi"

Gaziantep ALG Spor Kulüp Baskani Ali Gözcü, Nijerya Milli takiminin da gözdesi olan Glory Obbonna’yi kadroya katmayi basardiklari için mutlu olduklarini söyleyerek, "Taraftarlarimiza söz verdigimiz gibi takimimiza yildiz isimler getirmeye devam ediyoruz. Nijerya Milli takiminda sol bek oynayan önemli ismi, Ogbonna’yi ALG Spor’a kazandirdik. Bu transferler kolay olmuyor, büyük emek ve çaba istiyor. Çok iyi kadro kurmak istiyoruz, çünkü ligde ve Avrupa’da basarili olup Gaziantep’i en iyi sekilde temsil etmek istiyoruz. Ogbonna, takimimiza önemli güç katacak. Kendisi de oldukça istekli ve arzulu. Insallah takimimiza uyum saglamasiyla birlikte çok iyi isler yapacagina inaniyoruz" diye konustu.

Kaynak: İHA