Galatasaray'da Tek Degisiklik

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, ligin ilk haftasinda deplasmanda oynadiklari Antalyaspor maçinin 11’ine göre Giresunspor karsisinda tek degisiklik yapti.

Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasinda Galatasaray, Nef Stadyumu’nda Giresunspor ile karsilasiyor. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, ligin ilk haftasinda deplasmanda oynadiklari Antalyaspor maçinin 11’ine göre Giresun karsisinda tek degisiklik yapti. Buruk, Berkan Kutlu’nun yerine Fredrik Midtsjö’ye görev verdi.

Galatasaray’da Omar Elabdellaoui ile Leo Dubois de sakatliklarindan dolayi kadroda yer almiyor. Sari-kirmizililarda ayrica Christian Luyindama, Ömer Bayram, Taylan Antalyali, Cicaldau ve Ogulcan Çaglayan da hoca tercih olarak mücadelenin 21 kisilik kadrosunda bulunmuyor.

Mertens ile Torreira yedek basladi

Bu hafta takimla antrenmanlarda yer alan Galatasaray’in yeni transferleri Dries Mertens ile Lucas Torreira, Giresunspor maçinin 21 kisilik kadrosunda yer aldi. Mertens ile Torreira’nin mücadelenin ilerleyen dakikalarinda sahada olmasi bekleniyor.

Fredrik Midtsjö ilk kez 11’de

Galatasaray’in yaz transfer döneminde Az Alkmaar’dan transfer ettigi Norveçli futbolcu Fredrik Midtsjö, sari-kirmizili forma ile ilk kez 11’de basladi.

29 yasindaki futbolcu geçtigimiz hafta Antalyaspor maçina yedeklerde baslamis, oyuna girdikten sonra takimin tek golünü atan Bafetimbi Gomis’e asist yapmisti.

Galatasaray, Giresunspor maçina Fernando Muslera, Sacha Boey, Victor Nelsson, Abdülkerim Bardakci, Patrick van Aanholt, Sergio Oliveira, Fredrik Midtsjö, Emre Akbaba, Yunus Akgün, Kerem Aktürkoglu ve Haris Seferovic 11’i ile basladi.

Yedeklerde ise Okan Kocuk, Lucas Torreira, Dries Mertens, Bafetimbi Gomis, Berkan Kutlu, Baris Alper Yilmaz, Emre Kilinç, Hamza Akman, Kazimcan Karatas ve Metehan Baltaci bekledi.

Taraftarlardan yogun ilgi

Galatasaray bu sezon Süper Lig’de ilk kez evinde mücadele ederken, taraftar müsabakaya yogun ilgi gösterdi. Nef Stadyumu’un tamamini dolduran sari-kirmizili taraftarlar karsilasma öncesinde tezahüratlarla futbolculari maça hazirladi. Tribünlere birçok pankartlar koyan taraftarlar, Norveçli futbolcu Fredrik Midtsjö için ayri bir pankart yapti.

Kaynak: İHA