Fidan Ögel Dünya Ikincisi Oldu

Manisa Büyüksehir Belediyespor’un basarili Judocusu Fidan Ögel, Ekvator’da devam eden Gençler Dünya Judo Sampiyonasi’nda büyük bir basariya imza atti. 70 kilogramda Dünya ikincisi olma basarisi gösteren Ögel, Manisa’nin gururu oldu.

Geçtigimiz ay Gençler Avrupa Kupasi’nda ikincilik elde eden Manisa Büyüksehir Belediyespor’un milli judocusu Fidan Ögel, basarilarina bir yenisini daha ekledi. Ekvator’un Guayaquil kentinde gerçeklestirilen Gençler Dünya Judo Sampiyonasi’nda da Manisa ve Manisa Büyüksehir Belediyespor’u temsil eden Fidan Ögel, Dünya ikincisi olma basarisini gösterdi. Büyüksehir Belediyesporlu sporcu Fidan Ögel, Dünya Sampiyonasi’nda ilk turda Hirvatistan’dan Karla Kulic’i, 2. turda Avusturya’dan Elena Dengg’i, çeyrek finalde Polonya’dan Katarzyna Sobierajska’yi, yari finalde müsabakasinda ise Almanya’dan Sarah Mahleu’yu yenerek finale çikti. Final müsabakasinda Ispanya’dan Ai Tsunoda Roustant’a maglup olan Fidan Ögel, 70 kilogramda Dünya ikincisi olma basarisi gösterdi.

Ögel’i tebrik etti

Manisa Büyüksehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Engin Altun da, Ekvator’un Guayaquil kentinde gerçeklestirilen Gençler Dünya Judo Sampiyonasi’nda büyük basari elde eden Ögel’i tebrik etti. Altun, "Milli Judocumuz elde ettigi basarilarla bizleri gururlandirmaya devam ediyor. Dünya sampiyonasinda da elde ettigi Dünya ikinciligi ile bizleri son derece mutlu etti. Bundan sonraki süreçte de basarilarinin devamini diliyoruz" dedi.

Kaynak: İHA