Esnaflar Ve Kurumlar Turnuvada Ter Döktü

Düzce’nin Cumayeri Ilçesinde belediye tarafindan düzenlenen hali saha turnuvasinda ilçe esnafi ve kurumlar sampiyon olabilmek için ter döktü.

Cumayeri Belediyesi tarafindan organize edilen ve ilçede bulunan kurumlar ile esnaflarin kurdugu 20 takimin katildigi hali saha futbol turnuvasi düzenlendi.

Turnuvada takimlar sampiyonluk kupasina uzanabilmek için kiyasiya mücadele etti. Finalde; Kotan Insaat’i 8-6 yenen DRT Yapi sampiyon olurken, üçüncülük maçinda Findikçioglu’nu 6-4 yenen Öz Kotanlar 3’üncülük kupasinin sahibi oldu.

Sampiyon olan takimin kupasini veren Cumayeri Belediye Baskani Mustafa Kologlu, "Turnuvaya katilan tüm takimlari tebrik ediyorum. Ilçemiz de futbol sevgisi bir baska. Bu organizasyonun yapilmasinda emegi geçen herkesi tebrik ediyorum. Çünkü 20 takimla bir turnuva düzenleyip, sikintisiz bir sekilde birlik beraberlik içerisinde tamamlanmasi beni çok sevindirdi. Turnuvada istisnasiz emegi olan, elini tasin altina koyan herkese tesekkür ediyorum. Insallah seneye daha güzel turnuvalarda bulusmak nasip olur insallah diyorum’’ dedi.

Turnuvaya yogun ilgi gösteren ilçe halki da turnuvadan memnun kaldigini dile getirdi.

Kaynak: İHA