Eskisehirspor Yeni Sezonda Da Genç Futbolcular Ile Mücadele Edecek

Kulüp olarak güzel bir ortam yakaladiklarini ifade eden Eskisehirspor Teknik Direktörü Cüneyt Biçer, “Yil içerisinde herkesin hedefledigi bir nokta var, fakat önceligimiz bu grubu bir arada oynatip yaptiklari isten keyif almalarini saglamaktir” seklinde konustu.

Yaklasik bir ay önce göreve baslayan Eskisehirspor Teknik Direktörü Cüneyt Biçer; futbolcular, teknik ekip ve diger kulüp çalisanlarinin güzel bir ortam yakaladiklarini ifade etti.

20 Temmuz tarihinden itibaren periyodik olarak gelisme sarf ettiklerini belirten Biçer, ekibin genç olmasina ragmen bir o kadar deneyimli oldugunu dile getirdi. Camianin son 2-3 yildir sikintili bir durumda oldugunu aktaran Biçer, sporcular adina keyifli bir takim ortaya çikarmaya çalistiklarini aktardi. Yil içerisinde Eskisehirspor için herkesin hedefledigi bir nokta oldugunu ileten Biçer, “Önceligimiz bu grubu bir arada oynayabilmek ve yaptiklari isten keyif almalarini saglamak” dedi.



“Zor bir lig fakat bunu kolaylastirmak bizim elimizde”

Eskisehirspor taraftarinin hem tribün olarak hem de ülkenin önce gelen kulüplerinden biri oldugundan bahseden antrenör Cüneyt Biçer, “Ümit ediyorum ki sirtimiza o gücü alip yolumuza devam edecegiz. TFF 3. Lig, genel olarak mücadelesi çok yüksek bir lig olarak görülüyor. Deplasman sartlari zordur. Fakat iç sahamizda oynayacagimiz maçlar itibari ile üçüncü ligde birçok takimin göremeyecegi bir stadyuma ve ambiyansa sahibiz. Bu sartlara ayak uydurarak hareket etmeliyiz. Zor bir lig fakat bunu kolaylastirmak bizim elimizde” seklinde konustu.



“Yeni bir heyecan getirecektir”

Türkiye Futbol Federasyonu tarafindan denenecek yeni play-off sistemi hakkinda düsünlerini ifade eden Teknik Direktör Biçer, konu ile alakali olarak sözlerine söyle devam etti:

“Sistemin ligi heyecanlandiracak bölümleri var gibi görünüyor. Ancak ufak tefek aksakliklar da çikabilir diye düsünüyorum. Mesela, bir takim final maçina ikinci olan takim direk katildiginda diger gelen takimlar; cezali olan oyuncusunu oynatabilecek mi oynatamayacak mi vb. onlara bakmak lazim. Bu konuda bir iki degisiklik yapilabilir. Belki de olmayacaktir bilmiyorum fakat hepimize yeni bir heyecan getirecektir.”

Kaynak: İHA