38 Derece Sicaklikta Atlarini Dörtnala Kosturdular

Erzincan’da 38 derece sicak hava altinda ciritçiler takimlarinin galip gelebilmesi için atlarini dörtnala kosturdular.

Geleneksel Atli Spor Dallari cirit müsabakasinin çeyrek finalleri Erzincan’da yapilmaya baslandi. Erzurum, Malatya, Bayburt ve Kars’tan 4 takimin katilimiyla gerçeklesen çeyrek final maçlari Erzincan’da Fatih Mahallesinde bulunan cirit sahasinda oynaniyor. 3 gün sürecek çeyrek final karsilasmalari nefes kesti.

Erzincan Albayrak Atli Spor Kulübü Baskani ve ayni zamanda sporcusu olan Metin Albayrak, konuya iliskin su bilgileri verdi:

“Geleneksel Atli Spor dallari cirit müsabakasinin çeyrek finalleri Erzincan’da yapiliyor. Müsabakaya Kars, Erzurum, Malatya, Bayburt takimlari katiliyor. Bu dört takimin birincisi yari final finalisti olacak. Bu yil Erzincan’da yapiliyor bu karsilasmalar. 3 gün sürecek. 4 takim 3’er maç yapacak. 3’er maçtan sonra birinci gelen finalist olacak. 3 takim elenmis olacak. Bu sekilde ayri 2 sehirde daha çeyrek final maçlari var. Onlarda bittikten sonra yari finaller oynanacak. Yari finallerde 4’erli 4 grup halinde olacak 16 takimin katilimiyla. 4’erli takimlarin finalistleri de seneye Ankara’ya birinci lig takimlarinin arasina katilmaya hak kazanacak.”

Kaynak: İHA