Bayram Bektas Açiklamasi 'Bizim Için Önemli Olan Buradan 3 Puanla Dönmekti, Bunu Basardik'

Yilport Samsunspor Teknik Direktörü Bayram Bektas, Altay deplasmaninda aldiklari 2-0’lik galibiyetle lige önemli bir baslangiç yaptiklarini söyledi. Bektas, “Bizim için önemli olan buradan 3 puanla dönmekti, bunu basardik” dedi.

Spor Toto 1. Lig’in açilis maçinda Samsunspor, deplasmanda Altay’i 2-0 maglup etti. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda Samsunspor Teknik Direktörü Bayram Bektas, maçi degerlendirdi.

Bayram Bektas, “Zor bir maç olacagini biliyorduk. Çok fazla kaybedecek bir seyi olmayan ama alacagi her puanin önemini bilen bir rakibimiz vardi. Bizim de tam tersi, çok fazla sey kaybedebilirdik. Önemli bir baslangiç yapmak istiyorduk. Maça çok iyi hazirlanmistik. Çalistiklarimizi iyi uyguladik. Çikarken yaptigimiz basit hatalarla rakibe çok sayida firsat verdik. Bunlara çok iyi çalisacagiz. Savunmamiz iyi durdu. Golü bulduktan sonra oyunun kontrolünü elimize alip pas oyunu ve organize ataklarla oyunu tutmamiz gerekirken, biraz bocaladik. Nitekim bu kadar kalabalik bir savunma yapan rakibe karsi 4-5 tane net firsat kaçirdik. Atmamiz gerekiyordu ama atamadik. Çok sükür ikinci golü bulduktan sonra maçi koparmis olduk. Altay’i tebrik ediyorum, çok iyi mücadele ettiler. Bizim için önemli olan buradan 3 puanla dönmekti, bunu basardik. Galibiyeti camiamiza, taraftarlarimiza ve covid olan baskanimiza armagan ediyorum. Baskanimiz bana ‘En güzel ilaç 3 puan’ demisti, armagan olsun” dedi.

Kaynak: İHA