Alanyaspor'un Stad Isim Sponsoru, Kirbiyik Holding Oldu

Alanyaspor, Kirbiyik Holding ile stadyum isim sponsorlugu anlasmasi imzaladi. Anlasmaya göre 2022-2023 sezonunda Kirbiyik Holding Stadyumu olarak anilacak.

Imza töreninde açiklama yapan Alanyaspor Baskani Hasan Çavusoglu, son birkaç yildir Bahçesehir Koleji adini tasiyan Alanya Stadyumu’nda isim degisikligine gittiklerini belirterek, “Öncelikle Enver Yücel ve oglu Hüseyin Yücel’e çok tesekkür ediyoruz. Isim sponsorlugunu bugün itibariyle Kirbiyik Holding olarak degistiriyoruz. Anlasmamizi yapiyoruz. Kirbiyik Holding Yönetim Kurulu Baskani Sahin Kirbiyik agabeyim ve oglu Metin’e çok tesekkür ediyorum. Kulübümüze destek vererek sponsor oldular. Bundan sonra stadyumumuzun adi Kirbiyik Holding olarak anilacak. Hem Corendon Alanyaspor’umuza, hem de Kirbiyik Holding’e hayirli olsun. Sahin agabeyime Alanyaspor’umuza verdigi desteklerden dolayi çok tesekkür ediyorum" seklinde konustu.



"Destege devam edecegiz"

Kendileri için gurur oldugunu belirten Kirbiyik Holding Yönetim Kurulu Baskani Sahin Kirbiyik, “Alanya bizim firmamizin ve ticari hayatimizin gelistigi çok önemli bir yer. Alanya’miza destek olabilmek benim için ve firmamiz için büyük bir gururdur. Alanyaspor için bundan sonra da destegimizi vermeye devam edecegiz” diye konustu.

Kaynak: İHA