Muglaspor Yeni Sezona Sehir Turu Atarak Basladi

Bölgesel Amatör Lig’de birbirinden önemli transferlere imza atan Muglaspor, 2022-2023 sezonuna Atatürk büstüne çelenk sunup, sehir turu atarak basladi.



Yeni sezona ’sampiyonluk’ parolasiyla hazirlanan Muglaspor yöneticileri ve futbolcular ilk olarak Cumhuriyet Meydani’ndaki Atatürk büstüne çelenk sundu. Ardindan davul zurna esliginde sehir turu gerçeklestirilirken yürüyüse; Mentese Belediye Baskani Bahattin Gümüs, Muglaspor Baskani Ali Çakir, futbolcular ve aileleri katildi.



Yürüyüs esnasinda ’o sene, bu sene’ yazili pankart ile dikkat çeken Muglasporlular ve baskanlar belediye önünde zeybek oynadi. Muglaspor Baskani Ali Çakir yaptigi açiklamada, "Muglaspor olarak daha öncelerden yapilan ve 2017 yilindan bugüne kadar yapilmayan sehir turumuzu bu sene canlandirmak istedik. Bütün Mugla’yi bu etkinlige davet ettik. Insallah daha iyi olacagiz. Bu yil Muglasporumuz için yolumuzun sonu sampiyon olacak. O sene bu sene diyoruz” dedi.



Muglaspor Basin Sözcüsü Nihat Aktas ise, "Her sey yolunda. Heyecanliyiz, kalabalik bir toplum olustu. Insallah bu sene çok güzel olacak ve sampiyon olacagiz. Bu isin baska yolu yok ” diye konustu.



Mentese Belediye Baskani Bahattin Gümüs, "55 yillik bir çinariz. Basta futbol olmak üzere yanindaki diger branslarda da sezonu açiyoruz. Bugün itibari ile ’yolumuz açik olsun’ diyoruz. Istegimiz, temennimiz, arzumuz Türkiye’nin en köklü kulüplerden birisi olan Muglaspor’u yeni sezonda sampiyon yapmak. Takimiza basarilar diliyorum" ifadelerini kullandi.

Sehir turundan sonra çim sahaya çikan futbolcular idman yaparak günü tamamladi.

Kaynak: İHA