Kocaeli'de Muay Thai Rüzgari Esecek

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde düzenlenecek olan 15 Temmuz Milli Irade Muay Thai Sampiyonasi’nda 7 ilden 369 sporcu sampiyonluk için ter dökecek.

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde 12-14 Agustos tarihleri arasinda 15 Temmuz Milli Irade Muay Thai Sampiyonasi gerçeklestirilecek. Gebze Kapali Spor Salonu’nda yapilacak olan müsabakalara Kocaeli, Istanbul, Bursa, Sakarya, Düzce, Bolu, Tekirdag olmak üzere 7 il ve 39 kulüpten 369 sporcu katilim saglayacak. Sporcularin, minikler, yildizlar, gençler ve büyükler kategorilerinde sampiyonluk için ter dökecekleri müsabakayi vatandaslar da ücretsiz bir sekilde izleyebilecek.

Kocaeli Muay Thai Il Temsilcisi Osman Sigva, “Düzenledigimiz turnuvaya 7 ilimizden 369 sporcumuz katiliyor. Bu tarz turnuvalar düzenleyerek sporcular arasindaki dostlugu, birlik ve beraberligi arttirmayi hedefliyoruz. Bunun yani sira düzenlenen her turnuva sporcularin tecrübe kazanmasi açisindan da oldukça önemli. 15 Temmuz ruhuna uygun bir turnuva olacagina yürekten inaniyorum. Simdiden katilim saglayacak olan bütün sporcu ve antrenörlere tesekkür ediyor, hepsine basarilar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA