Kayseri Atletikspor'da Serkan Karakus Dönemi

Kayseri Süper Amatör Küme ekiplerinden Kayseri Atletikspor’da yeni sezonda takimin basina Serkan Karakus getirildi.

2022-2023 futbol sezonunda Kayseri Süper Amatör Küme’de mücadele edecek olan Kayseri Atletikspor’da yeni sezonda yeni dönem basladi.

Mavi beyazli kulübün alt yapisinda birçok kategoride sampiyonluk yasayan tecrübeli Antrenör Serkan Karakus, yeni sezonda A takimin basinda yer alacak. Karakus’un yardimciligini Esef Akdere ve kaleci antrenörlügünü ise Altan Özhan yapacak. Kayseri Atletikspor’dan yapilan açiklamada, “Kuruldugu günden beri ses getiren basarilarla spor kamuoyunun dikkatini çeken kulübümüz, önümüzdeki sezon hazirliklarina devam ediyor. Kayseri Süper Amatör Liginde mücadele eden kulübümüz A futbol takimi, önümüzdeki sezondan itibaren Serkan Karakus’a emanet. Spor kamuoyunun yakindan tanidigi bir isim olan hocamiz, Kayseri Erciyesspor alt yapisinda futbola basladi.

Daha sonra 17 yasindayken A takimla maçlara çikip zamanla takim kaptanligina kadar yükseldi. Bir dönem Kayserispor formasiyla da Türk futboluna hizmet etti. 2017 yilindan beri birikimlerini alt yapi sporcularimiza aktaran Karakus, son 3 yildir Kayseri Sampiyonu unvani ile sehrimizi Türkiye sampiyonalarinda temsil eden alt yapi takimimizin antrenörlügünü yapmaktaydi. 2022-2023 Sezonunda Serkan Karakus’un yardimciligini Esef Akdere, kulübümüz kaleci antrenörlügünü ise Altan Özhan yürütecek” denildi.

Kaynak: İHA