Hasan Ali Kaldirim Açiklamasi 'Insallah Tur Atlayip Gruplara Kaliriz'

Medipol Basaksehirli futbolcu Hasan Ali Kaldirim, “Bir sonraki turda da ciddi rakibe karsi oynayacagiz. Insallah tur atlayip gruplara kaliriz” dedi.

Medipol Basaksehir, UEFA Konferans Ligi 3. Eleme Turu rövans maçinda sahasinda karsi karsiya Breidablik’i 3-0’lik skorla maglup ederek Play-Off’a yükseldi. Karsilasmanin ardindan turuncu-lacivertli futbolcu Hasan Ali Kaldirim basin mensuplarina açiklamalarda bulundu. 32 yasindaki futbolcu, ilk yari biraz sikinti yasadiklarinin altini çizerek, “Skora baktigimizda rahat gibiydi ama ilk devre biraz sikinti yasadik ilk gole kadar. Ilk maçta güzel bir avantaj yakalamistik. Daha iyi olabilirdi. Bugün biraz kendimizi elestirmemiz lazim. Bu turdan itibaren daha iyi takimlar çikacak önümüze. Oyunu daha erken koparabilirdik. Biraz daha tempo kazanmamiz lazim. Onun için bir özelestiri yapmam gerekiyor. Ama önemli olan turu geçmekti. Özellikle ülke puani için Konya’da elenmis. Bir sonraki turda da ciddi rakibe karsi oynayacagiz. Insallah tur atlayip gruplara kaliriz” seklinde konustu.



“Antwerp ciddi bir rakip”

Play-Off turunda karsilasacaklari Belçika ekibi Royal Antwerp’i degerlendiren tecrübeli futbolcu açiklamasini su ifadelerle tamamladi:

“Sezona çok iyi basladik. Bunun sinyallerini kamp döneminde sezon öncesi gösterdik. Iyi baslamak istiyorduk. Sezonu erken açtik. Erken açan takimlar biraz sezon ortasina dogru mental ve fiziksel anlamda çöküs yasayabiliyor. Hocalarimiz ve teknik ekip bunu simdiye kadar iyi yönlendiriyor. Herkese sans geliyor. Bu sansi da herkes iyi degerlendiriyor. Genis bir kadroya sahibiz. Antwerp de ciddi bir rakip hem hocalari hem oyuncular biz de kadrolara baktik. Ilk maç içerde sonra deplasmanda ciddi bir rakip bizi bekliyor. Maçtan maça bakmak istiyoruz. Simdi önümüzde Konya deplasmani var. Zor bir deplasman önce orayi geçip sonra Antwerp’e hazirlanmak istiyoruz.”

Kaynak: İHA