Fenerbahçeli Taraftarlar Takimlarini Yalniz Birakmadi

Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu rövans karsilasmasi öncesi Fenerbahçeli taraftarlar takimlarini yalniz birakmazken, takimlarina basarilar dilediler.

Fenerbahçeli taraftarlar, Slovacko maçi öncesi stat önünde uzun kuyruklar olusturdu. Bir taraftar “Fenerbahçemiz Çekya’ya geldi, çok mutluyuz. Insallah bugün turla döneriz” derken bir diger seyirci ise hiçbir takimi tutmadigini ama Türk takimi geldigi için desteklemeye geldigini belirterek, Fenerbahçe’ye basarilar diledi.

Stutgart’dan gelen bir taraftar ise “700 km yol geldik. Tur cebimizde. Artik Viyana planlari yapiyoruz“ derken Avusturya’dan gelen bir çocuk taraftar ise “Fenerbahçe’ye güveniyorum. Insallah kazanip bir üst tura geçecegiz” açiklamasinda bulundu.

“Bir de forvetimiz olursa çok iyi olur”

Maçi izlemeye Prag’dan gelen Cem Nedim Yildirim isimli taraftar ise, “Fenerbahçemizin bir maçi daha oynanacak. Her zaman oldugu gibi yine Fenerbahçe’nin maçlini takip ediyoruz. Insallah bu maçi alip sonraki tur ve grup maçlarinda basarili oluruz. Bir de forvetimiz olursa çok iyi olur” sözlerini sarf etti. Slovakya’dan gelen minik bir taraftar da, "Fenerbahçemize basarilar dilerim. Fenerbahçe’yi çok seviyorum. Insallah bugün yenip tur atlariz, sezon sonu da sampiyon oluruz” diye konustu.

Slovacko-Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu rövans karsilasmasinda stadyumda 6 bin 520 taraftar bulunurken yaklasik 400 Fenerbahçe taraftari takimlarini desteklemek için tribünlerdeki yerlerini aldilar.

Kaynak: İHA