Eskisehirspor Ve Bursaspor Arasinda Türkiye'ye Örnek Olacak Bir Hazirlik Maçi Yapilacak

Ay sonu Bursaspor ile Eskisehirspor’un bir hazirlik maçi yapacagi müjdesini veren Eskisehirspor Baskani Mehmet Simsek, “Stadin yarisi Bursaspor diger yarisi ise Eskisehir taraftari ile dolsun” temennisinde bulundu.

Bursasporlu taraftarlarin sosyal medya üzerinden Eskisehirspor’un yeni formalari hakkinda çok güzel dileklerde bulunduklarini belirten Eskisehirspor Baskani Mehmet Simsek, sonrasinda ise Bursasporlu yöneticilerin durumu fark etmeleri ile kendilerine ulastiklarini ve bir hazirlik maçi yapmak istediklerini dile getirdi. Karsilikli anlasma sonucu bu ay sonu Eskisehirspor ile Bursaspor’un hazirlik maçi yapacaklarini ifade eden Baskan Simsek; “Bu maç, Süper Lig’de taraftar bulamayan maçlara nispet olsun diye her iki takim tribünleri dolduracak ve sehir takimlarinin gücünü gösterecegiz” seklinde konustu.



“Stadin yarisi Bursaspor diger yarisi ise Eskisehirspor taraftari ile dolsun”

Eskiden tribünleri yari yariya oldugunu ve koltuklari doldurabilen takimlarin doldurdugunu aktaran Simsek, “Bursasporlu taraflarin tribünleri dolduracagini düsünüyoruz. Kale arkasi ve deplasman tribünlerini onlar için açacagiz. Eger talebin çok dâhilinde ise daha fazla yerimiz var. Istiyoruz ki stadin yarisi Bursaspor diger yarisi ise Eskisehirspor taraftari ile dolsun. Hatta yan yana bile seyredebilirler” dedi.



“Eskisehirspor, Eskisehir’i tasiyor, fakat Eskisehir, Eskisehirspor’u tasiyamiyor”

Bu yil formalarin sponsorlu bir sekilde ve ücretsiz olarak temin edilecegini ifade eden Baskan Mehmet Simsek, konu ile alakali olarak sözlerini su sekilde sürdürdü:

“Siyah agirlikli olan formamizin üzerinde Eskisehir’in haritasi var. Taraftarlarimiz bu duruma çok büyük bir anlam yükledi. Eskisehirspor, Eskisehir’i tasiyor fakat Eskisehir, Eskisehirspor’u tasiyamiyor diye cümleler kurulmaya baslandi. Formalarimiz çok güzel bir tasarima sahip oldu. Fiyatlari ise diger formalar ortalama 300 ile 350 liraya satiliyor ise biz de bunun çok altinda bir fiyata tüm sehrimize dagitacagiz. Çünkü bizim sehrimizde baska forma ile gezen olmaz. Kendi formalarimiz ile herkesin alim gücüne hitap edecek bir rakam olusturacagiz.”

Kaynak: İHA