Baskan Demirtas Açiklamasi 'Gençlerimizi Sporla Bulusturmaya Devam Edecegiz'

Ilkadim Belediye Baskani Necattin Demirtas, ilçedeki amatör spor kulüplerini destekleyerek, gençleri spor ile bulusturmaya devam edeceklerini söyledi.

Zeytinlikspor Kulübü Baskani Ali Altintas ve yönetim kurulu üyeleri Ilkadim Belediye Baskani Necattin Demirtas’i ziyaret ederek, amatör kulüplere verdigi destekten dolayi tesekkür etti. Ziyarette konusan Ali Atintas, ”Ilçelerin gelisiminde spor faaliyetlerinin önemi büyük. Baskanimiz amatör sporu kucaklayan bakis açisiyla, hem bizler hem de ilçemizdeki tüm gençleri sevindiriyor. Amatör sporun yasamasi adina vermis oldugu maddi ve manevi desteklerden dolayi Baskanimiz Necattin Demirtas’a tesekkür ediyoruz” dedi.



“Birlikte bu isi basaracagimiza inaniyorum”

"Her platformda sporun ve sporcunun dostu oldugumuzu dile getiriyoruz" diyen Ilkadim Belediye Baskani Necattin Demirtas ise "Amatör spor kulüplerinin gelisimlerine büyük önem veriyorum. Kulüplerimizi gelistirmek ve daha büyük hedeflere ulasmak için elimizi tasin altina koyduk. Yapilmasi gereken ne varsa yapmaya devam edecegiz. Kulüplerimizin de kendilerini gelistirmek için azimle çalistiklarini biliyoruz. Onlarla birlikte bu isi basaracagimiza inaniyorum" seklinde konustu.

Kaynak: İHA