Allesandro Mangiarratti Açiklamasi 'Turu Atladigimiz Için Çok Mutluyuz'

Lihtenstayn temsilcisi Vaduz Teknik Direktörü Allesandro Mangiarratti, Konyaspor karsisinda turu atladiklari için çok mutlu olduklarini belirtti.

Vaduz Teknik Direktörü Allesandro Mangiarratti, UEFA Konferans Ligi 3. Eleme Turu rövans maçinda Konyaspor’u 4-2 maglup ettikleri maça iliskin açiklamalarda bulundu. Oyun planina sadik kaldiklarini ve özverili oyunla galibiyeti elde ettiklerini söyledi.

Mangiarratti, Konyaspor’un tecrübeleri bir takim oldugunu ve mücadelenin dozunun yüksek oldugunu kaydederek, "Buradan galibiyetle turu atladigimiz için çok mutluyuz. Oyuncularim da böyle bir maçtan galibiyet elde ettigi için çok sevinçliler" dedi.

Mangiarratti, takiminin sehrin sokaklarinda antrenman yapmasina iliskin soruya, "Genelde bu tarz antrenmanlari yapiyoruz. Oyuncularim hem sehri görüyorlar hem de antrenman yapmis oluyorlar. Sokaklarda kostular, otelde yatmak yerine bu daha iyi oluyor" cevabini verdi.

Konya’da iyi karsilandiklarini, büyük bir statta ve atmosferde oynamaktan sevinç duyduklarini anlatan Mangiarratti, "Taraftarin alkislamalarindan da kivanç duyduk. Simdi üzerimizde büyük bir sorumluluk var. Pazar günü önemli bir maça çikacagiz. Bunun hazirliklarini baslayacagiz" seklinde konustu.

Kaynak: İHA