Giresunspor'dan Açiklama Açiklamasi 'Giresunspor'a Siyaset Bulastirmayacagiz'

Giresunspor, Çaykur Rizespor ile oynanan hazirlik maçinda bir grup taraftarin yaptigi tezahüratlara iliskin bir açiklama yayimladi.

Giresunspor Basin Sözcüsü Ferhat Karademir, Giresunspor’un siyaset üstü bir kurum oldugunun altini çizerek, yesil sahadaki mücadelelerine siyaset bulastirilmasina müsaade etmeyeceklerini ifade etti.

Karademir, yaptigi yazili basin açiklamasinda, “Giresunspor’umuzun sezon açilisinda Çaykur Rizespor ile karsilastigi müsabakada tribünlerden yükselen bazi tezahüratlar Giresunspor yönetimi olarak bizleri rahatsiz etmistir. Uzun yillar mücadelesini verdigimiz Süper Lig hasretine son vermenin ardindan, kalici olabilmek için her türlü çaba ve gayreti gösterdigimiz bu dönemlerde Giresunspor üzerinden yapilan bir takim tartisma ve olumsuz tavirlari yönetim kurulu olarak kabul etmemiz mümkün degildir. Bizler Giresunspor’un menfaat ve çikarlari için saha içi ve saha disinda tüm mücadelemizi kararlilikla sürdürüyoruz. Bundan basta taraftarlarimiz olmak üzere hiç kimsenin kuskusu olmasin. Ancak siyaset ve siyasetçiler üzerinden birtakim olumsuzluklari tribünden dile getirilmesini dogru bir tutum olmadigini düsünüyor ve spor kamuoyunda bu tarz davranislarin yanlis anlasilabilecegi kaygisini tasiyoruz. Giresunspor’umuzu bu tür siyasi çekismeler ve tartismalarin disinda tutmak için hassasiyet gösterdigimizin tüm kamuoyu tarafindan çok iyi bilinmesini istiyoruz. Giresunspor, siyasal kimligi ne olursa olsun dünya üzerinde yasayan 2 milyon Giresunlunun ortak degeri ve gurur kaynagidir. Yesil-beyazli takimimizin top kosturdugu yesil sahalar siyaset meydani degil, basari için ter dökülen meydandir. Giresunspor’umuza zarar verilmemesi ve siyaset malzemesi yapilmamasi adina bunun böyle bilinmesini isteriz” dedi.

Kaynak: İHA