Okan Buruk Açiklamasi 'Hem Kendimiz Mutlu Olacagiz Hem Taraftarimizi Mutlu Edecegiz'

Avusturya’nin Graz kentinde yeni sezona hazirlanan Galatasaray’da Teknik Direktör Okan Buruk, Türk halkinin Kurban Bayrami’ni kutlarken, "Hem kendimiz mutlu olacagiz hem taraftarimizi mutlu edecegiz" dedi.

Galatasaray, 2022-2023 sezonu öncesi yurt disi kamp çalismalari çerçevesinde Avusturya’nin Graz kentine bagli Bad Waltersdorf kasabasinda hazirliklarini sürdürüyor. Antrenman öncesi Galatasaray TV’ye açiklamalarda bulunan Teknik Direktör Okan Buruk, “Öncelikle buradaki bütün ekibimizin, ailemizin bayramini kutluyorum. Ülkemizin, bütün Türk halkinin bayramini kutlamak istiyorum. Hem sportif anlamda hem de ülke olarak ileriye dogru ilerleyecegimiz bir sene olsun. Insallah hepimiz için güzel bir gelecek ortaya çikar. Ülkemizden uzagiz. Ama buradaki çalisma bizim için çok daha önemli. Insallah burada güzel bir sekilde hazirlanip hem kendimiz mutlu olacagiz hem taraftarimizi mutlu edecegiz" açiklamasinda bulundu.

Kamp çalismalari çerçevesinde ilk hazirlik maçini oynayacaklarini ifade ederek, "“Ilk hazirlik maçimizi oynayacagiz. Bizle ilk çalismaya baslayan grupla bu maça çikacagiz. Genç oyuncularimiz var. Antrenmanlarda çalisma temposunu yükselten, özellikle içerideki oyuncularimiz bu kaliteyi ortaya koyuyorlar. Hazirlik kampindayiz. Oyuncularimiza bayagi da yüklendik aslinda. Hazirlik maçi oyunculari durumlarina göre degerlendirip, ona göre süre verecegim” diye konustu.

Kaynak: İHA