Turgutluspor'da Sadun Hosbay Dönemi Basladi

TFF 3. Lig ekiplerinden Turgutluspor yeni sezon öncesi teknik direktörlük için Sadun Hosbay ile anlasti. Sadun Hosbay ve ekibinin bu hafta içinde Turgutlu’ya gelerek imza atacagi ögrenildi.

Bülent Daskan Baskanligindaki Turgutluspor Yönetim Kurulu, yeni sezon öncesi teknik direktör konusunda Sadun Hosbay ile anlasmaya vardi. Yeni Teknik Direktör Sadun Hosbay kariyerinde Sakaryaspor, Yimpas Yozgatspor, Elazigspor, Hendekspor, Zeytinburnuspor, Sanliurfaspor, Kocaelispor, Çine Madran, Düzcespor, Eyüpspor, Kirklarelispor ve Eyüpspor’da görev aldi.

Yeni Teknik Direktör Sadun Hosbay’in yardimcilari ise Antrenör Nordin Akhamrane ve Yasar Kiygan, Kaleci Antrenörü Ilhan Yilmaz, Analiz ve Atletik Performans Antrenörü Bahri Betür olacak. Yeni Teknik Direktör Sadun Hosbay’in hafta içinde resmi sözlesmeye imza atmak için Turgutlu’da olacagi bildirildi.

Anlasma hakkinda kisa bir açiklama yapan Turgutluspor Futbol Sube Sorumlusu Hasan Egilmez, “Turgutluspor’umuzu, tecrübeli ve basarili hocamiz Sadun Hosbay’a emanet ettik. Tecrübe, modern futbol bilgisi, portföy ve iyi iletisim kabiliyetine sahip olan dengeli bir ekip kurdugumuza inaniyoruz. Anlasma her iki taraf içinde hayirli ve ugurlu olsun.” dedi.

Kaynak: İHA