Trabzonspor Yeni Transferi Trezeguet Için Imza Töreni Düzenledi

Trabzonspor’da, Baskan Ahmet Agaoglu’nun katilimiyla yeni transferi Mahmoud Trezeguet için Istanbul’da imza töreni düzenlendi.

Trabzonspor Baskani Ahmet Agaoglu, Trezeguet transferi imza töreninde yaptigi konusmada, “Camiamizin sabirsizlikla bekledigi Trezeguet transferi için bugün burada bir araya geldik. Biraz uzun süren bir süreç oldu. Ancak hem Aston Villa kulübü hem de oyuncumuz gereken fedakarliklari gösterdiler. Kulübümüzün sartlari dogrultusunda bizde maksimumu sartlarimizi zorladik ve bu transferi gerçeklestirmek için su an buradayiz. Futbolcumuzun bugüne gelmesinde emegi geçen basta degerli ailesi olmak üzere tüm kulüplere, kulüplerin yöneticilerine, hocalarina ve geçmis takim arkadaslari tesekkür ediyorum. Özellikle bu yas grubundaki bir oyuncunun böylesine verimli bir noktaya gelmesinde süphesiz ki herkesin çok büyük bir payi vardir. Bunun içinde iki tane Süper Lig kulübümüz de var. Biri Kasimpasa, bir digeri de Basaksehir kulübü” ifadelerini kullandi.

Agaoglu, "Takimimiza güç katacak"

Baskan Ahmet Agaoglu, Trezeguet ile birlikte kadrolarinin daha da güçlendigini belirterek, “Zaten güçlü bir kadromuz vardi. Sezonu sampiyon olarak tamamladik. Ama önümüzdeki sezon hem Süper Lig’de hem Türkiye Kupasi’nda hem de insallah Sampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek olan takimimizi güçlendirmek en büyük hedeflerimizden birisi. Biz de bu dogrultuda izleme ekibinin ve hocamizin verdigi raporlar dogrultusunda ihtiyaç duyulan mevkilere transferlerimizi teker teker gerçeklestiriyoruz. Futbolcumuz Trezeguet de bu oyunculardan birisiydi. Takimimiza önemli güç katacagina inandigimiz bir oyuncumuz. Dolayisiyla camiamiza hayirli, ugurlu olsun. Bizimle birlikte 4 yillik süreçte basarili sezonlar geçirecegine olan inancimiz tam. Bu dogrultuda ben tekrar bu transferde emegi geçen herkese tesekkür ediyorum ve Trezeguet’e de Trabzonspor’a hos geldin diyorum” seklinde konustu.



"61 forma satiyorum"

Baskan Ahmet Agaoglu, "Eminim ki su an taraftarlarimiz Trezeguet’e ne kadar forma satacagimi merak ediyordur" diyerek sözlerini söyle tamamladi: "Ben sembolik olarak 61 forma satiyorum. Bunun sebebi de su. Çok uzun süren bir pazarlik yaptik kendisiyle. Sonunda dayanamadi ve yillik 100 bin Euro, 4 senede 400 bin Euro’luk indirim talebimi kabul etti. Neredeyse yarim milyon Euro’ya yakin indirim yaptigi için sembolik olarak sadece 61 forma satiyorum kendisine. Çok karakterli ve profesyonel bir oyuncu. Yabanci bir ülkeye gelmiyor. Kendisinin de ifade ettigi gibi Türkiye’nin en büyük, en farkli kulübünde birlikte daha büyük basarilara imza atmak için sözlesmemizi yaptik. Tekrar hayirli ugurlu olsun. Hem degerli yönetim kurulumuza, ayni zamanda da Asbaskanimiz Ertugrul Dogan beye çok tesekkür etmek istiyorum. Bu süreç içerisinde hep birlikte çalistik. Ayni zamanda oyuncumuzun menajerine de çok tesekkür ediyorum. Transferin her gerçeklesmesine hem de bu kadar uzun zaman almasinda çok büyük payi var. Hayatimda bugüne kadar beni en fazla zorlayan tek menajer diyebilirim.”

Trezeguet, "çok büyük bir takima katildigimin farkindayim"

Trabzonspor’da oldugu için çok mutlu oldugunu ifade eden Trezeguet ise, “Öncelikle Trabzonspor’da olmaktan dolayi çok mutlu oldugumu ifade ederek baslamak istiyorum sözlerime. Çünkü çok büyük bir takima katildigimin farkindayim. Harika bir baskanimiz, harika bir hocamiz ve harika taraftarlarimiz var. Sampiyon bir takima geldigimi ve buradaki beklentileri biliyorum. Ben de burada olacagim 4 yil boyunca sampiyonluklar kazanmaya devam edecegiz ve hatta daha uzun yillar da bunu devam ettirecegiz. Takima her zaman en iyisini vermem gerektiginin farkindayim. Ben de performansimla birlikte taraftarlarimizi her zaman mutlu etmeye çalisacak bir oyuncuyum. Umarim bu yillarda da sampiyonluklari beraber kutlayacagiz. Kendi ülkem ve belki de Ortadogu’nun en büyük takimlarindan birinden geliyorum zaten, belki de en büyügünden yani El Ahly takimindan. Dolayisiyla bir büyük takimda beklentilerin neler oldugunun, orada neler yapmam gerektiginin farkindayim. Bunu daha önce yasadigim için biliyorum. Taraftarlarimizla bulusmak ve takima yardimci olabilmek için sabirsizlaniyorum. Baskanimiza bu kulübe katilmamda bu kadar çok katkisi oldugu için tesekkür etmek istiyorum. Bu formayi hak ettigi yere her zaman tasiyabilmeyi umuyorum. Buradaki herkes en iyisini hak ediyor. Umuyorum ben de burada oldugum süreç boyunca her zaman bu formayi en iyi sekilde temsil edecegim” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA