Trabzonspor Trezeguet Ile 4 Yillik Anlasma Sagladi

Trabzonspor, Misirli oyuncu Trezeguet’nin transferi için Ingiliz kulübü Aston Villa ile anlastigini ve oyuncuyla da 4 yillik sözlesme imzalandigini duyurdu.

Trabzonspor Kulübü tarafindan KAP yapilan açiklamada su ifadeler kullanildi: "Profesyonel futbolcu Mahmoud Ahmed Ibrahim Hassan’n Kulübümüze transferi konusunda, Aston Villa kulübü ile anlasma saglanmistir. Anlasmaya göre, Aston Villa Kulübüne sözlesme fesih bedeli olarak, 4 milyon Euro, 4 yila yayilmis 4 taksit halinde ödenecektir.

Aston Villa Kulübüne ayrica; futbolcunun bir baska kulübe transfer olmasi veya kiraya verilmesi durumunda elde edilen transfer bedelinin, is bu anlasma dolayisiyla söz konusu kulübe ödenen/ödenecek bedeller düsüldükten sonra kalan kisminin yüzde 10’u, ödenecektir" denildi.

Bordo-mavili kulüp oyuncuyla da 4 yillik anlasmaya vardi. Yapilan anlasmaya göre futbolcuya; her bir sezon için 1 milyon 550 bin Euro garanti ücret ödenecek. Menajerlik hizmet bedeli olarak, futbolcuya ödenecek brüt garanti ücret tutarinin yüzde 5’i oraninda ödeme yapilacak.

Kaynak: İHA