Trabzonspor'da 13 Oyuncu Kamp Kadrosuna Dahil Edilmedi

Spor Toto Süper Lig’in son sampiyonu Trabzonspor, 25 gün sürecek Slovenya ve Avusturya kamplarinin ilk ayagi olan Slovenya’ya gitti. 29 ismin dahil edildigi kamp kafilesinde 13 oyuncu ise yer almadi.

Yeni sezon hazirliklarina 27 Haziran’da Mehmet Ali Yilmaz Tesisleri’nde baslayan Trabzonspor, 1 Temmuz’a kadar hazirliklarini burada sürdürdü. 4-17 Temmuz tarihleri arasinda yurt disi kampinin ilk ayagini Slovenya’nin Kranj kentinde yapacak olan bordo-mavililer, iki günlük iznin ardindan 20-29 Temmuz tarihlerinde Avusturya’da hazirliklarini sürdürecek.

Izinli olan oyuncularin önümüzdeki günlerde dahil olacagi kamp kadrosunda 29 isim açiklanirken 13 isim ise yer almadi. Erce Kardesler, Trondsen, Ismail Köybasi, Abdulkadir Parmak, Flavio, Yunus Malli, Diabate, Salih Kavrazli, Enis Destan, Batuhan Kör, Fode Koita gibi isimlerden kulüp bulmalari istenirken, sakatliklari bulunan Gervinho ve Bruno Peres de kadroda yer almiyor. Yabanci kurali nedeniyle kadroda bosluk olusturmak isteyen bordo-mavili ekibin iki oyuncuyla ilgili olarak önümüzdeki günlerde karar vermesi bekleniyor.

Kaynak: İHA