Sakarya Büyüksehir Sporcularindan Basari Açiklamasi Uluslararasi Turnuvada Tam 15 Madalya

Sakarya Büyüksehir Belediyesi’nin judo takimi Kocaeli’de çok sayida ülkenin katilimiyla gerçeklestirilen turnuvada rüzgar gibi esti. 4 sporcu altin, 4 sporcu gümüs ve 7 sporcu da bronz madalya kazandi. Sakarya’ya toplam 15 madalya ile dönen Sakarya’nin basarili sporculari, judoda gururlandiran bir tablo çizdi.

Sakarya Büyüksehir Belediyesi Spor Kulübü, sportif alanda basarilarina basari katmaya devam ediyor. Her bransta yetistirdigi sporcularla Türk bayragini dünyanin dört bir yaninda dalgalandiran Büyüksehir, yaz okullarinin kapisini açarak yeni yeteneklerin kesfine de basladi.

Son olarak katilim saglanan, çok sayida ülkenin katildigi uluslararasi turnuvada ise önemli bir basari elde edildi.

Büyüksehir’in judo takimi Kocaeli’de gerçeklestirilen Uluslararasi Olimpiyat Sampiyonu Hüseyin Özkan Judo Turnuvasi’na katilan Büyüksehir takimi toplamda 15 madalya kazandi. Süper minikler kategorisinde Zeynep Sarraf, minikler kategorisinde ise Erdem Osman Nizam, Elis Dursun ve Nehir Civelek birinciligi elde ederek altin madalya aldi. Yine süper miniklerde Zahide Ferat, Ravza Tudem Erkan, Sümeyye Dursun ikinci olarak gümüs madalya sahibi oldu.

Ayrica süper miniklerde Halime Yilmaz, Azra Diyarli, Melik Tunay Aldemir ve Eymen Kiliç, miniklerde ise Yagmur Ipek Akçay ve Ayse Sude Yilmaz üçüncü olup bronz madalyayi boynuna asti. Turnuvada ümitlerde ise Berat Keskin üçüncülük derecesi yapti. Büyüksehir’in takimi toplamda 15 madalyayla ayrildigi turnuvaya damga vurdu. Sakarya’ya madalyalarla dönen sporcular, judo alaninda son dönemin en basarili tablolarindan birini çizdi.

Büyüksehir Belediyesi’nden yapilan açiklamada, “Sakarya’mizin ismini ‘spor sehri’ olarak dünyaya tanitmak için sporun her dalinda gayretle çalismaya, yeni basarilarin öyküsünü hazirlamaya devam ediyoruz. Kocaeli’de uluslararasi turnuvada sehrimizi gururlandiran bizlere 15 madalya hediye eden sporcularimizin her birini tebrik ediyor, basarilarinin devamini diliyoruz” denildi.

Kaynak: İHA