Kartepe Enduro Sampiyonasi Nefes Kesti

Kocaeli Büyüksehir Belediyesi ve Kartepe Belediyesi’nin destekleriyle, Kartepe Enduro Motosiklet Kulübü tarafindan düzenlenen "Türkiye Enduro ve ATV Sampiyonasi" nefes kesen anlara sahne oldu.

Türkiye Enduro ve ATV Sampiyonasi’nda sezonun ikinci mücadelesi Kartepe Motocross Park’da yapildi. Sampiyonanin starti, Kartepe Kent Meydani’nda Kartepe Belediye Baskani Mustafa Kocaman tarafindan verildi.

100 enduro ve 50 ATV pilotu araçlarini meydana dizerek görsel sölen olusturdu. Programda konusan Baskan Kocaman, "Sizleri burada agirlamaktan dolayi çok mutluyuz. Kartepe’mize güzellik, renk kattiniz. Bu organizasyonlardan çok mutlu oluyoruz. Hepinize basarilar diliyorum. Heyecan içerisinde bir yaris olmasini diliyorum. Insallah kaza ve bela yasanmadan sonuçlanir. Yillarinizi bu spora verdiginizi biliyorum. Heyecaninizi biliyorum" dedi.

Sporcular, ekstrem test etabinda yapay engelleri asmaya çalisirken, enduro testte ise dogaya karsi mücadele etti. En hizli sporcularin siralandigi Enduro GP’de Bayram Uysal (AEMK), ATV GP’de ise Israfil Akyüz (BAMOS) ilk sirayi elde etti.

Kaynak: İHA