Ergan Cup Ulusal Tenis Turnuvasi Ödül Töreni Ile Sona Erdi

EBYÜ Spor Bilimleri Fakültesi ve Erzincan Gençlik ve Spor Il Müdürlügü isbirligi ile gerçeklesen Ergan Cup Ulusal Tenis turnuvasi ödül töreni ile sona erdi.

30 Haziran- 3 Temmuz arasinda Açik Hava Spor Tesisleri’nde gerçeklesen “Ergan Cup Ulusal Tenis Turnuvasi” renkli görüntülere sahne oldu.

Turnuva ile ilgili bilgi veren Spor Bilimler Fakültesi Dekani Prof. Dr. Murat Sat, EBYÜ’de gerçeklesen ilk ulusal tenis müsabakasi oldugunu belirterek, bundan dolayi heyecanli olduklarini dile getirdi. Farkli illerden gelen 50 sporcunun yer aldigi turnuvanin 4 gün boyunca devam ettigini belirten Dekan Sat, bu turnuvanin devaminin da olmasi için çalismalarin devam edecegini sözlerine ekleyerek: “Amacimiz tenisin tüm Türkiye’de yayginlastirilmasidir” dedi.

Ergan Cup Ulusal Tenis turnuvasi düzenlenen ödül töreni ile sona erdi.

Düzenlenen törene; Gençlik ve Spor Bakan Yardimcisi Sinan Aksu, 3. Ordu Komutani Korgeneral Yavuz Türkgenci, 3. Ordu Kurmay Baskani ve Garnizon Komutani Tümgeneral Davut Ala, Erzincan Belediye Baskani Bekir Aksun, Erzincan Binali Yildirim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akin Levent, Türkiye Tenis Federasyonu Baskani Cengiz Durmus, davetliler ve sporcular katildi.

Kaynak: İHA