Bursaspor Forma Kol Sponsorlugundan 600 Bin Lira Kazandi

Bursaspor Kulübü, yeni sezon formalari için yaptiklari sponsorluk anlasmalarini duyurmaya basladi. Yesil-beyazlilarin 2022-2023 sezonunda giyecegi formalarin kol sponsoru Bursa’nin bir zincir marketi oldu. Bursaspor’un kasasina ise bu anlasmadan 600 bin lira girecegi açiklandi.

Bursaspor’un yeni sezon formalari ile ilgili sponsorluk anlasmalari kamuoyuna duyurulmaya baslandi. Özlüce Ibrahim Yazici Tesisleri’nde gerçeklesen basin toplantisina Baskan Ömer Furkan Banaz, Market Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Özen ve Reklam ve Bursaspor Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Alp katildi.

Baskan Ömer Furkan Banaz, “Yeni sezonla alakali forma lansmanimiz oldu. Reklam alanlarimiz için de çalismalar gerçeklestirdik. Bursaspor’u iyi günde kötü günde destekleyen zincir marketle de kol sponsorlugu konusunda anlasmaya vardik. 2022-2023 sezonu için el sikistik. Önümüzde zor bir sezon bizleri bekliyor. Yarin sirt sponsorlugunu, Çarsamba günü de gögüs sponsorlugu ile ilgili lansmanlar devam edecek. Kol sponsorlugu anlasmamizdan 600 bin TL kazanç elde ettik” dedi.

Kaynak: İHA