Boldrin Samsunspor'da

SAMSUN – Samsunspor en son Süper Lig’de Çaykur Rizespor formasi giyen Fernando Henrique Boldrin ile 1+1 yillik anlasmaya vardi.

Yaz transfer sezonun en hizli takimlarindan olan Samsunspor, 11. transferinde Fernando Henrique Boldrin’i kadrosuna katti. Uzun yillardir Süper Lig’de oynayan Boldrin, yeni sezonda kirmizi-beyazli formayi giyecek.

Kulübün resmi internet sitesinden yapilan açiklamada, “Hos geldin Fernando Henrique Boldrin. Kulübümüz, son olarak Çaykur Rizespor formasi giyen 33 yasindaki orta saha oyuncusu Fernando Henrique Boldrin ile 1+1 yillik anlasmaya varmistir. Camiamiza hayirli olmasini dileriz” ifadelerini kullandi.

Kirmizi-beyazlilar bu sezon ayrica Gaetan Laura, Yusuf Ensar Poyrazli, Arvydas Novikovas, Sener Kaya, Amir Emin Arli, Celil Yüksel, Mücahid Albayrak, Yusuf Abdioglu, Alim Öztürk ve Jakup Szumski gibi önemli isimleri de kadrosuna katmisti.

5 sezondur Süper Lig’de forma giyen Fernando Boldrin, Kayserispor’da 35 maçta 4 gol, Çaykur Rizespor’da ise 111 maçta 18 gol atmisti. Boldrin, geçen sezon ise Rizespor formasi ile 1 gol 5 asist yapti.

Kaynak: İHA