Trabzonsporlu Taraftarlar Mesalelerle Geceyi Aydinlatti

Trabzonspor Kulübü ve Gurbetçi Gençler tarafindan düzenlenen, “Trabzonspor için bir mesale de sen yak” etkinligi ile taraftarlar mesalelerle geceyi aydinlatti.

2021-2022 sezonu Spor Toto Süper Lig sampiyonu ve Süper Kupa sampiyonu Trabzonspor, Istanbul Sütlüce Nuri Killigil Parki’nda “Trabzonspor için bir mesale de sen yak” etkinligi düzenledi.

Pazar günü güzel havanin da etkisiyle aileleriyle birlikte sahile gelen vatandaslar, çalinan kemençe, horon ve sarkilarla doyasiya eglendi. Bordo-mavililerin kutlama yaptigi alana getirilen Kizilay Kan Bagis Araci da, bagisçilara hizmet verdi. Gurbetçi Gençler tarafindan düzenlenen organizasyonda sarkicilar sahne alarak, alana gelen vatandaslara keyifli anlar yasatti. Havanin kararmasiyla birlikte sahile siralanan Trabzonspor taraftarlari mesaleleri yakarak, kutlamalarda bulundu. Trabzonspor Kulübü Baskani Ahmet Agaoglu, tekne ile geldigi alanda ilk mesaleyi atesleyen isim oldu.

Agaoglu: “Sampiyonluk mesalemizi atesledik”

Yaktigi mesalenin ardindan basin mensuplarina açiklamalarda bulunan Agaoglu, “Her sezon oldugu gibi geleneksel, basarili bir sezon geçirmemiz dilegiyle sezonun mesalesini, Gurbetçi Gençler ile birlikte Haliç’te atesledik. Insallah basarili, bol kupali, sakatsiz, bütün takimlarimiza ayni seyi diliyorum. Geçen sene burada mesalemizi atesledik, sezonu sampiyonlukla tamamladik. Bu sene de insallah mesale ile birlikte sampiyon olarak tamamlariz” dedi.



“Trabzonspor taraftari ile eslesen taraftar profili tanimiyorum”

Taraftarlarindan övgüyle bahseden Agaoglu, bu sezon onlara daha çok ihtiyaci olduklarini aktararak sunlari söyledi:

“Güzel bir galibiyet oldu. Sezonun baslangiç maçi diyebiliriz. Önümüzdeki hafta lig basliyor, lig öncesi bizim açimizdan güzel bir sinav oldu. Takimimiz yüzde yüz hazir diyemeyiz ama Olimpiyat Stadi’ni dolduran 40 binin üzerinde Trabzonspor taraftarini costuracak, onlari mutlu edecek kupayla taçlandiracak bir maç oynadik. Dünyada Trabzonspor taraftari ile eslesen taraftar profili daha tanimiyorum. Biz Akyazi’da kupa törenini yaptik, saat 20.00’deydi. Ertesi gün Istanbul’da maç oynadik; 80 binin üzerinde taraftar vardi. 20 saat arayla bin 200 kilometre mesafe iki ayri sehirde tribünlerine 120-130 bin taraftarini çeken ikinci bir takim yok. Muhtesem bir taraftarimiz var. Zaten Trabzonspor gücünün çok önemli bir bölümünü de tabii ki taraftarindan aliyor. Taraftarimizla büyüyoruz, taraftarimizla kazaniyoruz. Bu sene taraftarimizin gücüne her zamankinden daha fazla ihtiyacimiz var.”

“Gerekli transferler yapilacak”

Yeni sezon öncesi devam eden transfer çalismalari ile ilgili sorulan soruya da yani veren Agaoglu, “Herkesin beklentisi var ama burada önemli olan hocanin beklentisi. Hocamizin belirledigi profilde 1-2 ya da oyuncuyu kadromuza dahil edecegiz. Transferle alakali çalismalarimiz devam ediyor. Mücadele gücünüz artirdiginiz zaman, çitayi yükselttiginiz zaman oyuncularda da çok farkli vasiflar aramaya basliyorsunuz. Gerekli transferler yapilacak” seklinde konustu.

Kaynak: İHA