Sampiyon Boksör Demirezen'e Rektör Kus'tan Tebrik

Balikesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ilter Kus, ABD’de yapilan agir siklet boks müsabakasinda Polonyali rakibi Adam Kownacki’yi maglup eden Ögr. Gör. Ali Eren Demirezen’i tebrik etti.

Balikesir Üniversitesinde akademisyen olarak görev yapan ve ayni zamanda boks kariyerini sürdüren Ögr. Gör. Ali Eren Demirezen, son maçindan da galibiyetle ayrildi. ABD’nin New York kentinde düzenlenen agir siklet boks maçinda, milli boksör Ali Eren Demirezen, Polonyali rakibi Adam Kownacki’yi maglup etti.

Balikesir Üniversitesi sosyal medya hesaplarindan yapilan açiklamada, "Üniversitemiz akademisyenlerinden Ögr. Gör. Ali Eren Demirezen, Amerika Birlesik Devletleri’nin New York kentinde gerçeklestirilen profesyonel boks müsabakasinda Polonyali rakibi Adam Kownacki’yi maglup ederek yeni bir basariya daha imza atti. Televizyondan canli yayinlanan maçta Demirezen, bir kez daha üniversitemiz, Balikesir ve ülkemizin gururu olurken, Rektörümüz Prof. Dr. Ilter Kus da sampiyon boksörü, basarisindan dolayi tebrik etti" denildi.

Kaynak: İHA