Azerbaycan'da Sehit Tümgeneral Hasimov Anisina Uluslararasi Jiu-Jitsu Bakü Açik Turnuvasi Düzenlendi

Azerbaycan’in baskenti Bakü’de, 12-14 Temmuz 2020 tarihleri arasinda yasanan Tovuz çatismalarinda sehit düsen Tümgeneral Polat Hasimov anisina Uluslararasi Jiu-Jitsu Bakü Açik Turnuvasi düzenlendi.

Azerbaycan’in baskenti Bakü’deki Spor Sarayi’nda Uluslararasi Jiu-Jitsu Bakü Açik Turnuvasi düzenlendi.

Bakü’de, 12-14 Temmuz 2020 tarihleri arasinda yasanan Tovuz çatismalarinda sehit düsen Tümgeneral Polat Hasimov anisina düzenlenen turnuvaya Azerbaycan, Türkiye, Iran, Birlesik Arap Emirlikleri ve Gürcistan’dan 200’e yakin sporcu katildi.

Sehitler için saygi durusu ve Azerbaycan milli marsinin okunmasiyla baslayan turnuvanin açilis törenine sehit Tümgeneral Polat Hasimov’un annesi Semaye Hasimova, Azerbaycan Jiu-Jitsu Federasyonu Baskani Mir Ali Seyidov, Türk Dünyasi Dayanisma ve Yardimlasma Dernegi Genel Baskani Halit Kanak basta olmak üzere Azerbaycan’in spor ve sanat camiasindan taninmis isimler katildi.

Açilis töreninden sonra turnuvadan -56, -62, -69, -77, -85, -94 ve +94 kilogramda sporcular mindere çikarak madalya için mücadele etti. Sporcularin madalyalari federasyon temsilcileri tarafindan teslim edildi.

Kaynak: İHA