Samsunsporlu Futbolcular Yeni Sezona Hazir

Samsunspor’un yeni transferleri Ahmet Sagat ve Celil Yüksel, yeni sezon için hazir olduklarini ve Samsunspor ile sampiyonluk yasamak istediklerini söylediler.

Yeni sezon hazirlilarinin son kismina Samsun’da hazirlanan kirmizi-beyazlilarda yeni transferlerden geçen sezonun gol krali Ahmet Sagat ve yetenekli orta saha oyuncusu Celil Yüksel kendilerinin ve takimin son durumunu degerlendirdi.

Ahmet Sagat: “Bir kez daha gol krali olmak isterim ama hedefim sampiyonluk”

Spor Toto 1. Lig’i geçen sene gol krali olarak tamamlayan Ahmet Sagat, “Çok yogun ve güzel 2 kamp geçirdik. Takim olarak bütünlestik. Bunu da maçlarda sahaya yansitmak istiyoruz. Taraftarimizla bütünlesirsek çok güzel günler bizi bekliyor. Geçen yil bu ligde gol krali olarak büyük bir hedefime ulastim. Simdiki hedefim takimimizla sampiyonluk yasamak. Bir kez daha gol krali olmak isterim ama en büyük hedefin takimla basari elde etmek. Bana göre rekabet çok önemli. Rekabet konusunda sikinti yok. Ben goller atarim, onlar atar. Sonuçta hepimiz Samsunspor’un basarisi için çalisiyoruz. Su anda kendimi hazir hissediyorum. Taraftarimizin destegini bekliyoruz” dedi.



Celil Yüksel: “Sabirsizlikla ligin baslamasini bekliyoruz”

Memleketine geldigi için ayri bir mutluluk duydugunu ifade eden Celil Yüksel, “Kamplarimizi çok dolu geçirdik. Lige hazir olmaya çalistik. Sabirsizlikla ligin baslamasini bekliyoruz. Memleketimin takimina geldigim için çok mutluyum. Aidiyet duygusu çok yüksek bir insanim. Hocamiz da, biz de yeniyiz. Baska takimlara kiyasla çok çabuk adapte olduk. Takimda çok güzel bir aile ortami var. Hocamiz da bizlerle arkadas gibi. O da bizim çok çabuk toparlanmamizi sagladi. Orta sahada yasanacak rekabet çok güzel bir sey. Herkes çok kaliteli. Bu da bizim performansimizi çok yüksege çekecek. Kim oynarsa arkasindakinin daha hazir bekledigini bilecek. Bu da takimin yararina olacak. Taraftarimizdan bizleri desteklemesini istiyorum. Saha disindaki destek rakipleri etkileme adina çok önemli. Ilk kampta biraz hastaligim vardi. Sonrasinda çabuk toparlandim. Hiçbir eksiklik hissetmiyorum. Lig baslayana kadar daha da hazir olacagimi düsünüyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA