Bursaspor 13 Futbolcu Ile Profesyonel Sözlesme Imzaladi

Bu sezon TFF 2. Lig’de mücadele edecek olan Bursaspor, altyapisinda yetisen 13 futbolcusu ile profesyonel sözlesme imzaladi.

Bursaspor’dan dikkat çeken altyapi hamlesi geldi. Yesil-beyazli kulüp, altyapisindan yetisen 13 futbolcu ile profesyonel sözlesme imzaladi. Özlüce Ibrahim Yazici Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine Baskan Ömer Furkan Banaz, Futbol Sube Sorumlusu Mehmet Zahit Yanar, Sportif Direktör Ismail Ertekin, futbolcular ve aileleri katildi.

Mustafa Genç, Kerem Dede, Tughan Yildiz, Emir Kayacik, Yigit Fidan, Yusuf Sertkaya, Seçkin Batuhan Firinci, Melih Saglam, Alperen Sirin, Abdullah Eren Türkay, Samet Bozkurt, Deniz Dirk Knibbe ve Baris Dalkiran kendilerini profesyonel yapan sözlesmeleri imzaladilar.

“Hem Bursaspor’a hem de kariyerlerine katki saglayacaktir”

Imza töreninin ardindan Baskan Ömer Furkan Banaz, sunlari söyledi:

“Hepimize hayirli ugurlu olsun. Bu genç kardeslerimize, sizler en çok güvenenler ve inananlarsiniz. Hocalarimizin da raporu dogrultusunda 13 futbolcu ile profesyonel sözlesme imzaladik. Kulüp olarak bu arkadaslarimizin, kardeslerimizin bundan sonraki futbol hayatlarinda hem Bursaspor’a hem kendi kariyerlerine katki saglayacaklarina inancimiz tam.”

Kaynak: İHA