Süper Lig'in Ilk 2 Hafta Programi Degisti

Spor Toto Süper Lig’in 1 ve 2. hafta programinda, UEFA tarafindan açiklanan Fenerbahçe’nin Avrupa kupalarinda oynayacagi maçlarin tarihi nedeniyle degisiklige gidildi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafindan, Fenerbahçe’nin 4-11 Agustos tarihlerinde oynayacagi UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu müsabakalari nedeniyle Spor Toto Süper Lig’in ilk 2 hafta programinda degisiklikler yapildigi bildirildi.

Buna göre; Fenerbahçe’nin 1. haftada 5 Agustos Cuma günü oynayacagi Ümraniyespor müsabakasi 8 Agustos Pazartesi gününe, 2. haftada 13 Agustos Cumartesi günü oynayacagi Kasimpasa müsabakasi ise 15 Agustos Pazartesi gününe alindi.

Bu degisikliklere bagli olarak 5 Agustos Cuma günü saat 19.15’te oynanacak olan Istanbulspor - Trabzonspor müsabakasinin saati ise 21.00 olarak degistirildi. Esenyurt Necmi Kadioglu Stadi’nda devam eden bakim onarim çalismalari nedeniyle sezonun açilis müsabakasi Atatürk Olimpiyat Stadi’nda oynanacak.

Öte yandan, 15 Agustos Pazartesi günü saat 21.45’te oynanacagi duyurulan Galatasaray - Giresunspor müsabakasi da yayin plani geregi 13 Agustos Cumartesi gününe saat 21.45’e alindigi açiklandi.

Kaynak: İHA