Çagdas Atan Açiklamasi 'Besiktas'in Güçlü Olduklari Yanlari Var Ama Zaaflari Da Var'

Kayserispor Teknik Direktörü Çagdas Atan, Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasinda oynayacaklari Besiktas karsilasmasi ile ilgili, "Ciddi transfer yaptilar ama sahanin içerisinde organizasyon anlaminda sikintilari oldugunu görüyoruz. Çok güçlü olduklari yanlar var ama zaaflari da var. Bu zaaflari maksimum seviyede kullanmak istiyoruz" dedi.

Kayserispor, sezonun Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasinda deplasmanda karsilasacaklari Besiktas maçi hazirliklarina ara vermeden devam ediyor. Teknik Direktör Çagdas Atan yönetiminde kulüp tesislerinde toplanan futbolcular, isinma hareketlerinin ardindan topla birlikte çalisti. Antrenmani takip eden gazetecilere açiklamalarda bulunan Teknik Direktör Çagdas Atan, Besiktas’in zaaflarindan faydalanmak istediklerini söyledi.

Atan, "Heyecanliyiz açikçasi, zor bir fikstürle baslayacagiz. Takimizi hazir görüyorum. Iyi hazirlik maçlari oynadik, bizim için iyi veriler aldik. Ilk rakibimiz Besiktas. Ciddi transfer yaptilar ama sahanin içerisinde organizasyon anlaminda sikintilari oldugunu görüyoruz. Çok güçlü olduklari yanlar var ama zaaflari da var. Bu zaaflari maksimum seviyede kullanmak istiyoruz. Geçen seneden kalan olumsuz anlamdaki aliskanliklarimizi da pozitif hale getirmeye çalistik kamp süresince. Artik maç haftasina girdik, heyecanliyiz. Sabirsizlikla bekliyoruz. Iyi isler yapacagimizi, iyi oyunlar çikaracagimizi hayal ediyorum. Umarim öyle olur" diye konustu.



"En temel amacimiz sezonu güvenli sekilde tamamlamak"

Ligin ilk 10 haftasinda zorlu rakiplerle oynayacaklarinin altini çizen Atan, "Ilk 10 hafta olarak düsünüyoruz. Fikstürümüz gerçekten çok zor. Bu sene en büyük sanssizligimiz bu. Tabii ki bu takimlarin hepsiyle oynayacagiz ama ilk 10 haftada 5 tane sampiyonluga oynayan takimla oynuyoruz. Su an açikçasi bir puan hesaplamasi yapmadik. Tabii gönlümüzden geçen bir rakam var. Önce bir oyunu görelim, ne kadar iyi oynuyoruz. Ondan sonra kendimize puan ve sira hedefi koyabiliriz. Ama bu seneki en temel amaç sezonu güvenli bir sekilde tamamlamak" açiklamasinda bulundu.

Kaynak: İHA